Астро: Кармичен ден

Луната е в знак Телец до 11:47ч на 2 август

Луната ни носи сега спокойствие, чувство за надеждност, устойчивост и стабилност, увеличава самоконтрола. Спомага за завършване на вече започналите дела, но ще попречи на прилагането на нови идеи.

Хората стават по-нежни и милостиви, но също така с по-материална нагласа и по-практични. Избягвайте немотивираните действия и местата, където има много хора. Добре е за срещи с близки и любими хора. Подходящо е да се поглезите с един релаксиращ и отпускащ масаж.

Уязвими са областта на челюстта, гърлото, врата, зъбите, ушите и ендокринната система. Избягвайте студените напитки, както и викането.

Лунен календар – 23 лунен ден от 00:41ч на 1 август до 01:06ч на 2 август

Кармичен ден. Ден за разрушение на старото, коренни реформи, преобразования и промени. Често е наричан ден на квадрата или кръста, защото е напрегнат и опасен. Човек има усещането, че нещата се случват не по неговата воля.

Добре е да се разчистите с дълговете си, да завършвате започнатите дела, да оправяте стари грешки. Противопоказни са всякакви рискове и авантюри. Пазете се от ниски помисли, гневни изблици, не започвайте важни и сериозни дела.

Човек приема допълнителна енергия в този ден, за да може да се подготви за прехода в новата лунна фаза. Необходим е самоконтрол. Не се препоръчва да се намирате на места, където има струпване на много хора. Трудно се контролират емоциите, а в тълпата бързо се зараждат отрицателни емоции.

За бизнеса е сложен период. Както и в останалите сфери, може да постигнете поставените цели, но може да имате и неприятности. Всичко зависи от правилността на действията ви.

Желателна е вегетарианската диета. Подходящи са млечните продукти. Добре е да се въздържате от алкохол и от месна храна. Полезно е еднодневното гладуване и процедурите по изчистване на организма.

Отношенията в семейството може да се окажат твърде напрегнати, тъй като сега е трудно да се съхрани дипломатичност в отношенията. Висок е рискът главата на семейството да превиши правата си и да се опита да реши проблемите чрез психологически натиск. От интимност сега е желателно да се въздържате. Жените да бъдат много внимателни, има вероятност от насилие. Мъжете могат много лесно да се изкушат и да застанат на пътя на съпружеската измяна. Така че, ако не сте уверени в себе си, прекарайте вечерта в къщи.

Неблагоприятно време за покупки.

Подстригването е противопоказно. Може да донесе след това неприятности.

Слънчев календар – 14 слънчев ден – Добре е да се правят материални планове сега, да се погрижите за земните блага. Проявявайте повече любов, доброта и внимание към околния свят, към всичко живо – хора, растения, животни. Обезателно помагайте на нуждаещите се от помощ. Добре е да раздавате подаръци, да подавате милостиня, хляб и да се молите за душите на починалите.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.