Астро: На астрално равнище се активизират тъмните сили

Луната е в знак Риби, където ще остане до 18:02ч на 21 март.

Когато царицата на нощта е в този знак, всичко сякаш е покрито с мъгла. Хората стават по-романтични и в същото време по-уязвими. Мнозина са привлечени от всичко мистериозно и мистично. Ако вземате важни решения, вслушайте се първо във вътрешния си глас, после в разума. Сега мислите са в облаците, вниманието е разпиляно. Доверете се на интуицията си. Луната изостря интуицията и може да получите откровение или да ви осени прозрение, неподдаващо се на обичайната логика. Отдайте времето си на семейни ангажименти. Може да се използват духовни практики. Чудесен ден за духовни инициации, но да се избягва екстрасензорното лечение.

Краката сега са особено чувствителни, затова обърнете внимание на обувките. Те трябва да са максимално удобни. Трябва да знаете е, че алкохолът, цигарите, наркотиците и дори кафето в този период влияят многократно повече на човека, така че внимавайте с всичко, което може да промени съзнанието. Да не се напряга зрението.

От 17:59ч до 18:02ч Луната е на празен ход и след това преминава в знак Овен.

Лунен календар: 29 лунен ден започва от 06:35ч до 19:24ч на 21 март

Последният ден на лунния месец е един от най-тежкитe дни на лунния цикъл. Това е време на черните безлунни нощи, когато се сгъстява астралната мъгла. В този ден се активизират тъмните сили на астрално равнище, има сблъсък на злите сили със светлите.

Не трябва да се започва нищо ново, а още по-добре да не се планира нищо и да не се вземат важни решения. Въобще, старайте се да се занимавате само с най-необходимото. Бъдете внимателни, не се поддавайте на илюзии, измами и страховете си. Необходимо е да се въздържате от негативни емоции, добре е да се простят всички обиди, не приемайте нищо на вътре в себе си. В този ден е добре да избягвате фалшивите връзки и контакти, масовите мероприятия. Не бъдете доверчиви. Съмнителните цифри и факти обезателно проверявайте.

Не правете големи покупки. Влагайки пари, рискувате всичко да отиде на вятъра. Купените вещи могат да се окажат безполезни и ненужни. В този ден не се занимавайте с нищо друго освен с обичайни и необходими битови и житейски неща. Избягвайте пътувания, защото има вероятност от аварии и непредвидени опасности.

Препоръчва се очистване на шлаките и физическото тяло също. Добре се отразява млечната храна, да се избягва месото. Нужна е постоянна защита – чрез молитва, очистване. Да се избягва мътна вода и тъмни места. Не носете в себе си изделия от рог и кости.

Отношенията в този ден са напрегнати, да се избягва изясняването им, влизане в спорове и конфликти. Най-добре е всички в семейството да се заемат с полезни дела. Стремете се към добри постъпки. С подрастващото поколение бъдете внимателни, тъй като сега са много лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да възникнат и с по-възрастни хора.

Добре е да се откажете от всякакъв вид секс. Интимните отношения водят често до спорове, обиди и заболявания по полов път.

Добре е навсякъде да е светло. Освен електричеството е добре да има запалени свещи и благовония, да се осветява всяка тъмно ъгълче.

Новолуние в 19:24ч в знак Овен, започва 1 лунен ден до 06:58ч на 22 март

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.