Астро: На този ден се изявява тъмната страна на човек

Луната е в знак Козирог, където ще остане до 18:24ч на 16 септември

Изостря се чувството за чест, дълг, отговорност, самодисциплина, намалява емоционалния тонус, хората стават по-сдържани. Вниманието вече е насочено повече към материалната страна на въпроса. Подходящо време за действия изискващи точен разчет, както и всяко нещо да бъде поставено на мястото си. Емоциите са затормозени. Неудачно време за признание в любов. Общуването с по-старото поколение е затруднено.

Подходящо време за епилация, рязане на нокти и маникюр, за пилинг и грижа за кожата – подхранващи маски и подмладяващи процедури. Маските от глина са полезни.

Уязвими са костите, коленете, жлъчен мехур, черен дроб, кожата. Отложете посещението при зъболекар освен, ако не ви е спешен проблема.

Лунен календар – 9 лунен ден до 16:42ч на 15 септември (от 15:40ч на 14 септември)

На този ден се изявява тъмната страна на човек. Обикновено в деветия ден на Луната зачестяват кавгите и конфликтите. Никой не слуша никого освен себе си, и в същото време всички са уверени в своята правота. Ако се поддадете на подобни провокации, можете да създадете ореол от сериозни проблеми около себе си. Отрицателното вътрешно аз ще се опита с всички сили да се измъкне от оковите и да повлияе на вашето поведение и вашите действия. Вниманието е основният нюанс на деветия лунен ден, защото опасността може да дойде отвсякъде. Когато пресичате пътя, внимателно следете движението на превозни средства – има голяма вероятност от пътнотранспортни произшествия.

Доста често на 9-ия лунен ден се случват мащабни кавги. В резултат на това и двете конфликтни страни не искат да правят компромиси за много дълго време. Не трябва да се запознавате или да общувате с хора, които не познавате добре по това време.

В емоциите може да се наблюдава нетърпимост към чуждите недостатъци, мнителност и потребност от ред. Трябва да контролирате мислите и думите си, да се опитвате да не реагирате отрицателно на хората около вас. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Бъдете търпеливи в разговор с другите. Избягвайте агресивността. Не се месете на никого в работите, тъй като чувствителността се увеличава и конфликтите лесно се разпалват. Избягвайте разговор с партньора си за съвместното ви бъдеще и анализ на чувствата.

Този ден морябва да же да се нарече ден за изцеление на кармата. Простете на себе си и на онези, които някога са ви обидили, развържете кармичните си възли.

В това време тбъдете много внимателни във всичко: от използването на прибори за хранене до пресичане на пътя, тъй като вероятността от нараняване е голяма. Може да се проявят вашите слабости, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Сега организмът е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване. Време на енергиен обрат. Всякакви очистителни процедури в този период са стъпка към подобрение на взаимоотношенията ви с околния свят и укрепване на собствената значимост. Най-уязвими днес са гърдите, коремната област и органите на кръвообръщението. Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения, масаж, посещение на сауна. Очистване на помещенията физически и енергийно.

10 лунен ден от 16:42ч на 15 септември до 17:33ч на 16 септември

Това е семеен ден, добре е да прекарате времето със семейството и близките си. На този ден ще бъде много подходящо да си припомните традициите на вашето семейство, вашите предци. Благоприятно за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и създаване на контакти.

Време на самоанализ, самоусъвършенстване, традиции, спомени. При такива размишления може да се намери нова информация, нов източник на енергия.

Слънчев календар – 29 слънчев ден – Днес може да гадаете на книга. Задавате мислено въпрос и отваряте със затворени очи на някоя страница и посочвате с пръст наслука пасаж. Там може да намерите отговора. Също може чрез произволно отваряне на страницата и посочване с пръст реда.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.