Астро: Неблагоприятен ден, не рискувайте!

Планетата на мъжката енергия и инициативност Марс прави напрегнат аспект към планетата на успеха в бизнеса и късмета Юпитер. С една дума критичен ден. Не се изкушавайте да рискувате.

По-голяма е вероятността към загуби и неуспех. Старайте се да бъдете акуратни и точни. Не подписвайте важни документи, особено финансови, не сключвайте договори. Не търсете сега лесните пари, избягвайте юридическите дела и всякакви инстанции, както и връзките с чужденци. Пазете се от работа с режещи инструменти и техника. Тежката и мощна енергетика на този ден провокира хората към агресия и насилие. По-слабите хора се нуждаят от защита. Зачестяват хулиганските прояви и вандалщината. Ако ви се появи необичаен апетит днес, то постарайте се да го овладейте. Започването на нови дела ще бъде безполезно. Тези тенденции ще се задържат почти до края на седмицата.

Луната e в знак Овен, където ще остане до 01:44ч на 21 ноември.

Време, в което е повишена физическата активност, импулсивността, по-лесно се предприемат инициативи. Преобладава емоционалността, нетърпението, лесното избухване, влизане в спорове. С една дума – горещи страсти. Сега не е подходящо за любовните авантюри. Не се преуморявайте нито физически, нито умствено.

Уязвими са главата, мозъка, ушите, очите, зъбите. Не натоварвайте очите. Подходящо за масаж на главата и лицето. Сега не е време за посещение на зъболекар.

Хронология на лунните дни:

Доминиращ 13 лунен ден, който започва от 15:22 ч на 19 ноември и продължава до 15:49 ч на 20 ноември.

Този ден е доста мистичен и мистериозен: вратата между небето и земята се отваря, човек може да разбере неизвестното. Вслушвайте се в съветите, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях. Благоприятно е за обучение в група.

Може да се върнат отново някои стари проблеми, които не сте решили по-рано. Е, те все трябва да бъдат решени някой ден. Не отлагайте за по-късно това, което можете да направите сега. 13 лунния ден е предназначен за работа над грешките. Различни ситуации от живота ви могат да се повторят, хора и събития от миналото да се завърнат, може би в леко променена форма.

Ако имате във вашето обкръжение хора и след общуване с тях изпитвате лоши чувства – чувство на малоценност, главоболие, започвате да изпадате в депресия, това е идеалният момент да скъсате с тях отношения и да продължите напред.

Неблагоприятно време за всякакви начинания. Не оставяйте недовършено започнатото. Постъпващите космически вибрации влияят благоприятно върху творческата енергия.

В този лунен ден опресняваме нашия енергиен резерв, подновяваме жизненоважните си сили. Процесите на подмладяване на организма сега са особено активни. Болести възникнали в този ден трудно се поддават на лечение. Който заболее и отиде в болница може да остане там за дълго.

Следва 14 лунен ден, който започва от 15:49 ч на 20 ноември и продължава до 16:19 ч на 21 ноември.

Хубаво е началото на важните дела да се пренесат в този лунен ден. Съдбата ще ви покровителства. Всичко, което се започне в този ден ще има успех.( обръщайте внимание на часовете.)

Morkadis

Секс – Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. Може да изпробвате нови техники и да го правите на места, където не сте пробвали досега.

Подстригване – Може да се подстригвате до 15:50 ч, но ако го правите сами. Не давайте дори на близък човек да реже косата ви.

След 15:59 ч не докосвайте косите си до 16:20 ч на следващия ден. Ако им въздействате, ще започне обмен на информация, а това ще се отрази на вашият душевен комфорт, ще започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите постъпки, на своя избор, в успеха на замисленото, ще почувствате умора на границата на болезненото състояние.

Сънища – В съня си можете да откриете символични отговори на най-важните жизнени въпроси. Сега подсъзнанието се опитва да ви подскаже какво трябва да правите, за да постигнете успех. Доверете се на вътрешното си усещане и интуицията. Не трябва да включвате страничен човек в тълкуването на сънищата си.

Днес е 5 слънчев ден – Благоприятно е мълчанието в този ден. Повече работете, по-малко говорете. Бъдете скромни и преодолявайте всички изкушения. Не трябва да допускате конфликти, затова проявявайте разбиране. Хубаво да се помирите с някого, ако сте скарани. Добре е за даване на прошка, за сключване на дългосрочни контракти. Помагайте на другите в нужда.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.