Астро: Неблагоприятен ден

pixabay.com

Луната е в знак Дева до 19:44ч на 25 септември

При Луна в Дева се изострят възприятията ни към дреболиите, появява се желанието за критикуване на ближния. Човек през този период е по-стеснителен и отдръпнат в поведението си. Може да се появят търкания с околните. Неподходящо време за нови запознанства, за брак и любов, за покупко-продажба на недвижими имоти.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. В никакъв случай да не се прави почистване на червата.

Луната е на празен ход от 15:50 ч до 19:44ч. Не предприемайте нищо важно.

В 19:44ч Луната преминава в знак Везни.

Лунен календар: 29 лунен ден от 06:27ч на 25 септември до 01:56ч на 26 септември

Един от най-тежките дни на лунния месец, в който се активизират тъмните сили на астрално равнище. В лунният календар е определен като сатанински.

Не трябва да се започва нищо ново, а още по-добре да не се планира нищо и да не се вземат важни решения. В този ден не се занимавайте с нищо друго освен с обичайни и необходими битови и житейски цели.

Това е най-неблагоприятното време за бизнес. Сега не трябва да се подхваща нищо важно. Бъдете внимателни, не се поддавайте на илюзии, измами и страхове. Необходимо е да се въздържате от негативни емоции, добре е да се простят всички обиди, не приемайте нищо на вътре в себе си.

Днес при много хора ще са характерни силна раздразнителност, депресия, главоболие, обостряне на хронични заболявания, необосновани страхове и безпокойство. Тъмни мисли и предчувствия могат да ви завладеят. В такова състояние е трудно да се даде обективна оценка на събитията, да се вземат решения, да се ангажирате с отговорности. Отпуснете се, ако има такава възможност, не се претоварвайте.

Не правете големи покупки. Влагайки пари, рискувате всичко да отиде на вятъра. Купените вещи ще се окажат безполезни и ненужни.

Избягвайте масови мероприятия и по възможност пътувания, защото има вероятност от аварии и непредвидени опасности.

Домът се изчиства с огън (обикаляне със свещ) и благовония. Може да напръскате със светена вода. Да се избягва мътна вода и тъмни места. Не носете в себе си изделия от рог и кости.

Добре се отразява млечната храна, да се избягва месото. Болестите започнали днес са едни от най-страшните. Пийте колкото е възможно повече разтопена вода: тя пречиства както физическото, така и енергийното тяло.

Morkadis

Отношенията в този ден са напрегнати. Не започвайте да се изяснявате, да влизате в спорове и конфликти. Стремете се към добри постъпки. С подрастващото поколение бъдете внимателни и гледайте да не ги докарате до раздразнение, тъй като сега са много лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да възникнат и с по-възрастни хора.

Добре е да се откажете от интимни занимания. Сексът сега не носи хубави емоции, точно обратното – може да имате неприятности.

Слънчев календар – 9 слънчев ден – Денят на Огъня е свързан с огромна мощ, способства многостранното творческо развитие и разширение на възможностите на човека. Препоръчва се дома да се очисти от негативна енергия, да се държи непрекъснато запалена свещ, лампа,  да се поддържа постоянно горящ пламък. Добре е да се изгори всичко старо и ненужно, лечение с огън и благовонен дим.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.