Астро: Неблагоприятно време за всякакви начинания

Луната е в знак Лъв до 07:00ч на 16 март

Енергията е в разгара си. Намерете и достойно приложение чрез творчество, чрез вдъхновение на околните,  чрез нови проекти, чрез флиртуване. Настроението е приповдигнато. Делата се отдават сега с лекота. Време за веселие, празнуване, флиртуване, приятелски и любовни срещи. (съобразено с лунния ден). Помнете: „По дрехите посрещат!” Сега хората отдават голямо значение на външния вид. Бъдете на висота, ако искате да се харесате. Контролирайте желанието да командвате, не се поддавайте на раздразнението.

Луната в Лъв кара да „пее“ цялата кръвоносна система. Сега тя е много по-активна, отколкото в други дни. Понякога гърбът боли повече и сърцето може да „се размърда“ малко. Уязвими са очите, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба. Може да се обади радикулита. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през това време.

Луната е на празен ход от 12:57ч до 07:00ч на 16 март. Това са периоди, когато пространството “бездейства”, “почива” и особена поддръжка на вашите инициативи не трябва да се очаква. Следователно, това е неблагоприятно време за всякакви нови  и важни начинания.

Лунен календар: продължава 13 лунен ден до 15:23ч

От гледна точка на енергията в 13 лунен ден ние опресняваме нашия енергиен резерв, подновяваме жизненоважните си сили. Неблагоприятно време за всякакви начинания. Ден за учение, за усвояване на нови знания, за натрупване на информация, но внимателно трябва да се отсява. Не приемайте всичко за чиста монета. Можете да внесете изменения и корекции в плановете, делата и проектите си. Първото впечатление при запознанство може да бъде измамно. Не се доверявайте.

Този лунен ден дава голям шанс да се работи над грешките и да се поправят. Всичко, което се случва с нас днес е заслужено. Вместо да негодуваме и да се възмущаваме от другите, е по-добре да се замислим какво сме направили „погрешно“ и ако е възможно, да го поправим.

Днес могат да се повторят различни ситуации от живота ви, които вече сте преживели. Ако имате във вашето обкръжение хора и след общуване с тях изпитвате лоши чувства – чувство на малоценност, главоболие, изпадате в депресия, това е идеалното време да скъсате с тях отношения и да продължите напред.

В 13-ия лунен ден постъпват такива космически вибрации, които благоприятно влияят върху творческата енергия. Творците да правят това, което е близко до душата им и може да създадат истински божествени произведения.

Следва 14 лунен ден от 15:23ч на 15 март до 16:31ч на 16 март

Това е най-мощният ден на месеца. Този ден често носи със себе си лошо настроение, ниско самочувствие. Не трябва да оставяте обаче тези чувства да ви завладяват. Най-доброто средство срещу тях са именно активността, действието и физическото натоварване.

Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. Може да се изпробват нови техники.

Слънчев календар – 30 слънчев ден – Време за сериозни избори, за завършване на старите дела, но да не се започват нови. Хубаво е да прекарате повече време в семеен кръг, сред близки хора и по-малко сред странични. Старайте се да бъдете повече на светло, дори като спите е хубаво да има лека светлина, леко сияние. Благоприятно е да гори огън в днешния ден. Добре е да се посети храм, да се почетат починалите, да се четат молитви (много добре изчистват), хубаво е да се медитира на огън (или запалена свещ). Необходимо е очистване от всичко старо и излишно.

Астро-аспекти

Луна опозиция Сатурн (12:57ч)

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.