Астро: Неподходящо време за покупки, подстрижка и за сексуални отношения

Луната е в знак Козирог до 20:31ч на 4 юли

Емоциите сега са оставени настрана, разумът и материализмът са на преден план. Не се изненадвайте от по-хладно поведение и критика, има тенденция към песимизъм. Може да почувствате, че никой не ви разбира. Като правило се намалява нивото на състрадателност и съпричастност у хората.

Хората се държат по-предпазливо, по-спокойно, преобладават конкретността, практичността, рационалността. В такива дни всичко е подчинено на чувството на чест, дълг, самодисциплина и отговорност. Ключовите думи са точност, акуратност, твърдост. 

Чувствителни части на тялото: кости, гръбначен стълб, стави, особено коленете – могат да се влошат заболявания като ревматизъм, ишиас, тялото става по-чувствително към натрупаните соли. Този период е подходящ за лечение на коремната област, диафрагмата, гръдния кош, лимфната система. Не правете дълги разходки. Денят е добър за маникюр и педикюр. 

Каквото и да правите в дните на Козирог за кожата, костите и коленете си, действа два пъти по-силно, отколкото в други дни.

Луната е на празен ход от 19:46ч до 20:31ч, след което влиза в знак Водолей.

Лунен календар: продължава 16 лунен ден до 22:37ч

В този ден се постига равновесие и хармония между физическото и астралното тяло. Добре е във всичко да се търси златната среда. Благоприятно е да се медитира върху символите на лунния ден – пеперудата, гълъба. 

Денят не се отличава с активност, способства тихата и спокойна атмосфера. Общият енергиен спад обхваща всички страни на човешкия живот. Получава се нещо като „мъртъв период”. Вселената препоръчва нищо да не се предприема. Колкото и да се стараете, особени резултати няма да постигнете.

Днес имат право на почивка само тези, които действително заслужават, които предните дни са работили. А тези, които са бездействали, могат да почувстват спад във физическата и моралната сила. При тях ще липсва всякакво желание, ще имат променливо настроение, целият свят ще им е крив и ще са постоянно раздразнителни. Но причината за всичко това са самите те.

Постарайте се да сте кротки и мирни, не започвайте да изяснявате отношения с никого. Не се дръжте предизвикателно. Запазете равновесие и спокойствие. В този ден не трябва да се крещи и да се държите безцеремонно. Не бива да се нарушава хармонията на деня, каквото и да се случва. 

Време за контакти с природата, разходки, пътуване. Ако се замърсят дрехите, дори едно петънце да се появи, това е признак за духовна нечистота. В този ден става обновяване на кръвта. Болестите на лунния ден имат психическа природа. Да не се ядат гъби и храна от животински произход, както и продукти, които имат фалически вид, например краставици, моркови, банани и др. 

Не е подходящо време за покупки, подстрижка и за сексуални отношения и дори съпрузите трябва да го помнят това. Това е ден за отдих във всякакъв смисъл.

Следва 17 лунен ден от 22:37ч на 4 юли до 23:17ч на 5 юли

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.