Астро: Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с енергията на любовта

Луната е в знак Овен до 20:32ч на 14 януари.

Да се засили самоконтрола, чувството за хумор и самоиронията. Могат лесно да възникнат ненужни конфликти.Смело вземайте решения.

Хората принадлежащи към знаците Лъв, Стрелец, Водолей и Близнаци като правило добре функционират при Луна в Овен. Овните ще бъдат в добра форма, но ще се появи желание да се движат в няколко направления едновременно. Везните ще бъдат твърде напрегнати и работата ще им коства повече усилия. Раците и Козирозите ще се почувстват прекалено чувствителни на фона на лекотата и фриволността на околните.

Уязвима е главата и мозъка. Често се появяват главоболия и се активират мигрените, тъй като са свързани с импулсивната енергия на Овена. Зачестяват инсултите. Не се препоръчва никакво напрежение. Да се избягват и прекомерните физически натоварвания. Очите да не се напрягат също и да се сведе до минимум работата с компютър, четенето и гледането на телевизия.

Продължава 8 лунен ден от 11:25ч на 12 януари до 11:51ч на 13 януари.

В този ден могат да възникнат нерешени проблеми, да напомнят за себе си стари дела или да възникнат непредвидени събития, затова е важно бързо да умеем да решаваме проблемите.

Следва 9 лунен ден от 11:51ч на 13 януари до 12:17ч на 14 януари.

Добро време за решение на всекидневни проблеми. В емоциите може да се наблюдава сдържаност, безразличие, нетърпимост към чуждите недостатъци, мнителност и потребност от ред. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с енергията на любовта и всеопрощението.

Може да се проявят вашите слабости, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Сега вашият организъм е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване. Време на енергиен обрат. Всякакви очистителни процедури в този период са стъпка към подобрение на взаимоотношенията ви с околния свят и укрепване на собствената значимост. Най-уязвими днес са гърдите, коремната област и органите на кръвообръщението. Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения, масаж, посещение на сауна. Очистване на помещенията физически и енергийно (напр. със свещ, светена вода, Рейки).

Секс – В девети лунен ден е добре да се въздържате от сексуални отношения. Жените трябва да бъдат много внимателни да не бъдат изнасилени, тъй като мъжете в този ден са много податливи на агресия и необуздани сексуални желания.

Подстригване може след 11:51ч

Сънища, които предстоят (вижте времето) ще покажат какви конфликти съществуват на подсъзнателно ниво, указват вътрешният скрит конфликт и неговият характер. Всичко, което се яви в съня има отношение към вашата карма. През нощта могат да се явят кошмари и мъчителни съновидения.

Днес е 29 слънчев ден – Ден на благите проявления и начинания. Може да изберете нов път, да правите нови планове. Приветства се чувството за хумор, което се проявява в този ден като усещане за освобождение от своите комплекси. Препоръчва се четене на умни книги, учене, предаване на опит и знания. Благоприятно е за разговори, но следете за словото, което изричате. Ден, в който се разобличават тайните.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.