Астро: Не се стремете да живеете по план, защото нещата може да се объркат

Луната е в знак Рак, където ще остане до 19:00ч на 24 декември.

Повишава се чувствителността, ставаме по-емоционални, възприемчиви и раними. Нежелателно е да се отправят критики и да се предявяват претенции. Нашите преживявания стават по-важни от случващото се във външния свят. Не е подходящо за вземане на решения и необмислени действия. Сега е най-доброто време да създадем уют у дома, да отделим време за занимания със семейството и за грижи за близките хора.

По време на Луна в Рак се увеличава апетита. Трябва да отдавате предимство на плодовете и зеленчуците, да пиете по-малко вода – възможно е подуване и отоци. Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

Продължава 16 лунен ден от 16:56ч на 22 декември до 17:56ч на 23 декември.

Продължава от вчера този светъл и хармоничен ден. Става уравновесяване и хармония между физическото и астралното тяло. Добре е във всичко да се търси златната среда. Трябва да се избягват спорове, критики, всякаква агресивност и безцеремонност в поведението. Да не се нарушава хармонията, каквото и да се случва. Дори да ви обиди някой, нужно е да се прояви търпение, сдържаност.

Денят трябва да се прекара спокойно, без бързане и припряност. Нужно е човек да се освободи от всякакви излишни страсти. В никакъв случай не се дръжте предизвикателно и тогава денят ще бъде за вас много благоприятен.

Не е подходящо време за покупки и за сексуални отношения в рамките на 16 лунен ден. Време за почивка във всякакъв смисъл. Избягвайте да се подстригвате.

Следва 17 лунен ден от 17:56ч на 23 декември до 19:03ч на 24 декември.

Счита се, че този ден е свързан със Слънцето. Ден, в който трябва да бъдете щедри, да доставяте радост и да не отказвате нищо на децата. Не трябва да се напрягате, да нервничите. Всичко трябва да носи удоволствие. Не се стремете да живеете по план, защото може да не стане така, както сте очаквали.

Най-доброто време да си устроите малък семеен празник, да се съберете цялото семейство дори без повод и да се насладите на общуването.

Прекрасен ден за любов и секс. Колкото повече, толкова по-добре.

Подстригването ще ви донесе полза, ако не планирате големи промени. В противен случай отново се въздържайте.

Покупки – Вече е удачно за всякакви покупки. Важно е да изпитвате радост и да сте в приповдигнато настроение, когато придобивате закупеното.

Сънища – Ако сте сънували кошмари, то значи, че отдавна не можете да изпитате радост от живота. Не си позволявате да се отпуснете. Необходимо е да се освободите от собствения си затвор, в който сами сте се поставили.

Днес е 8 слънчев ден – Днес можем да получим Божията благодат. Денят е като „бял лист”, в който започваме да пишем на чисто. Може да започнете всичко отново, загърбвайки старото. Един от онези странни дни, когато може всичко да се случи. Бъдете готови за неочаквани неща. Денят способства всички начинания, особено с елемент на авантюризъм. Проблемите започват да намират своето неочаквано решение. По-добре е нищо да не се планира. Плановете може да се объркат.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.