Астро: Нощната владетелка ни заставя да погледнем на дълбоко вътре в себе си

Луната е намаляваща, в знак Скорпион от 03:24ч на 31 декември до 11:00ч на 2 януари.

Скорпион е сложен знак, затова Луната, от която зависят нашите емоции, в това време не ни влияе по най-положителния начин. Нощната владетелка ни заставя да погледнем на дълбоко вътре в себе си. Не се безпокойте, ако почувствате меланхолия или депресивно настроение. Може на някои да им се стори, че срещу тях е настроен целият свят и да се появи чувство за незащитеност. Засилва се нашата интуиция, но изчезва трезвото мислене. Не се безпокойте! Всичко това е нормално за този период.

В това време особено уязвими са половите органи и правото черво.

Последният аспект, който прави Луната в старата година е секстил със Слънцето (21:00-24:00ч). Хармоничен аспект, който благоприятства отношенията и влияе върху общото настроение. Носи оживление приповдигнато настроение.

Следващият аспект е вече в първите минути на новата година в 00:10ч на 1 януари – Луната в секстил със Сатурн.

Доминиращ 24 лунен ден от 02:09ч на 31 декември до 03:15ч на 1 януари.

Благоприятен и светъл ден, създаден за любов. Символизира пробуждането на силите на природата. Денят е пълен с радост и движение. За някои е даже празничен.

В този ден в нас се пробуждат скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват резервните възможности на организма. Трябва да се използват само за съзидателни цели. Можем да заложим фундамент за нови големи дела или да дадем второ дихание на вече започнатите.

Ден за творчески и нестандартни решения. Благоприятно е да се прекара в неголяма компания в разговори на духовни теми или за съвместна медитация, слушане на музика или гледане на филми.

Денят се счита за физиологически тежък. Противопоказно е да се употребява тежка и мазна храна, да се стига до физическа умора, злоупотреба с алкохол. Храната трябва да бъде разнообразна. Полезно е сухото вино.

Прекрасен период да се събере цялото семейство. Като правило в този ден стихват и най-сериозните противоречия.

Добрият секс в този ден служи като отлично профилактично средство срещу много заболявания. Лунният ден е много благоприятен за интимност, но Луна в Скорпион прави уязвима половата система, затова, ако решите да се отдадете на това занимание, придържайте се към златната среда и умереността.

Днешната подстрижка или подравняване на косата носят само полза. Придобива се допълнителна енергия, която е необходима в следващите няколко дни.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.