Астро: Отношението на хората и събитията на деня отразяват нашата вътрешна същност

Луната е в знак Водолей от 00:45ч на 17 юни до 02:02ч на 19 юни

Емоциите стават променливи, трудно предсказуеми. Увеличава се нуждата от повече свобода и нови неща. Съзнанието е по-отворено към нови идеи, оригиналност. При Луна в знак Водолей започват да се прокрадват бунтарски настроения и протестиране срещу това, което ни е противно. Хората са склонни да извършват странни, нелогични действия, да казват шокиращи неща, да се отличават от тълпата. Светът става непредсказуем, не знаем какво да очакваме от околните, както и от себе си. Настроението се променя често и рязко.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените и очите. Да не се натоварват. Чувствителна е нервната система.

Лунен календар: продължава 18 лунен ден до 00:22ч на 18 юни (от 23:39ч на 16 юни)

Ден на „мъртвата” вода. Принципът на „мъртвата“ вода е да се обърне времевия поток от бъдещето към миналото, от последствията към причините.

Символ на този лунен ден е огледалото. Символичен герой е Алиса от огледалния свят. Отношението на хората и събитията на деня отразяват нашата вътрешна същност, показват грешките, над които трябва да работим.

Може да се появи апатия, емоционална или физическа слабост. Бъдете предпазливи и благоразумни. Денят не подхожда за общуване. Бъдете внимателни и наясно с хората, с които общувате – те са вашето огледало. Изясняването на отношенията още повече могат да се заплетат. Подходящо е за кратко пътуване и смяна на обстановката.

Новите дела са неудачни. Неблагоприятен ден за деловите хора и за бизнеса. Решението на финансовите въпроси е добре да се отложи. Съдебните дела могат да имат неочакван изход. Неблагоприятно за изпити. Активните дела се допускат, но не са препоръчителни. Може да се занимавате с творческа работа.

Заболяванията възникнали в този лунен ден, често са измамни и опасни. Лекува се не истинската болест, тъй като тя е скрита, замаскирана. Лечението трябва да се провежда внимателно, тъй като процеса може да бъде непредсказуем и е необходимо да се избере подходящото лекарства. Уязвими са бъбреците, бедрата и пикочен мехур, панкреас, ендокринна и пикочна система, кожата. Има тенденция към отравяне на кръвта, шлаките се отстраняват слабо. Особено внимателни с храненето трябва да бъдат диабетици и пациенти с панкреатит.

Секс не се препоръчва. Да се избягва зачатие. Неудачен ден за бракосъчетание.

Енергията на този лунен ден позволява да видите външното пространство на вашата къща, стая или работно пространство като отражение на състоянието на живота ви за днес. Докато вършите домашната си работа е важно да разберете, че когато почиствате външните си пространства, освобождавате вътрешните си пространства. Една от особеностите на този ден е, че почистването на прозорци и стъкла е магически лесно. Грижите за растения по-добре да отложите.

нСлънчев календар – 29 слънчев ден –  Ден на благи начинания. Може да изберете нов път, да правите нови планове. Добре е да се посети храм. Най-добрият ден за молитви, за четене на умни книги. Добре е да се медитира.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.