Астро: Подходящ ден за уединение

pixabay.com

Луната е в знак Дева до 11:55ч на 18 юни

Когато Луната е в знак Дева и най-разхвърляните хора работят по-лесно и организирано. Добро време за решаване на всекидневни проблеми. Трябва да има отговорност, ред, дисциплина. Именно сега не трябва да се пренебрегват и най-дребните детайли, защото както се казва и “най-малкото камъче може да преобърне колата”. Необходимо е да бъдете точни като швейцарски часовник. Хората проявяват здравомислие, практичност и рационализъм. Често може да чувате критики.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. Повишава се опасността от хранителни отравяния. Алкохолът в този период действа като киселина и силно уврежда нервната система. Здравето е деликатно.

Лунен календар –  7 лунен ден до 12:25ч на 17 юни (от 11:16ч на 16 юни)

Следва 8 лунен ден от 12:25ч на 17 юни до 13:36ч на 18 юни

Ден за трансформация и възраждане – символ е Феникса. Това е доста труден ден, когато не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално. Старайте се да не изразходвате енергията си напразно. Подходящо е уединение и за вътрешна работа над себе си. Вслушайте се в гласа на своята интуиция. Външно можете да останете пасивни.

На този ден във всеки човек „изгаря” по нещо старо и отживяло, за да заеме неговото място нещо ново. Това е ден на очистване и вътрешна трансформация. Настроението може да бъде променливо. Целта на деня: вътрешно да се преобразим, да пуснем страховете си, да открием творческата си страна, да изразим своята индивидуалност.

Ден на промените. Може да възродите старите проекти.  Могат да възникнат нерешени и забравени проблеми, да напомнят за себе си стари дела, затова е важно бързо да умеете да реагирате. Не трябва да им оставяте време за развитие. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало.

На този ден може да се вземат решения само по незначителни въпроси, а решенията по важните въпроси да се отложат за по-благоприятно време. По-добре е да отложите финансови транзакции. На работното място общуването да се сведе до минимум – хората могат да бъдат нервни и раздразнителни. Препоръчва се да общувате само с приятели и близки хора. Много е важно да се избягват кавги и конфликти.

Това е чудесен период за творчество. Ако ви посети вдъхновението – това е добър знак. Водата днес има голяма лечебна сила. Но с огъня бъдете предпазливи – внимавайте за пожари и аварии. Полезно е да се отиде на църква, да се поговори със свещеник или духовен учител. Гледайте  пламъка на запалена свещ и си представяйте как всички обиди и неволи изгарят в него. Възможни са болки в стомаха и ушите, също така нервни разстройства, студени тръпки по тялото.

Най-добре е да избегнете секса. Дори да чувствате желание и сили да го осъществите, по-добре е да се въздържате.

Покупки само антикварни вещи или втора употреба. Всички останали покупки не носят радост, дори могат да създадат проблеми.

Слънчев календар – 29 слънчев ден – Ден на благите проявления и начинания. Може да изберете нов път, да правите нови планове. Препоръчва се четене на мъдри книги, учене, предаване на опит и знания. Ако се четат много молитви днес, то може да установите лична връзка с небесните сили. Може да се гадае на книга.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.