Астро: Последен шанс да внесете положителни промени в живота си

Луната е в знак Риби до 01:34ч на 15 септември

Луната в знака Риби увеличава чувствителността, хората търсят грижи, внимание, разбиране и съчувствие. В същото време те стават все по-подозрителни, склонни към самосъжаление, появява се желание за уединение, желание да се избяга от проблемите като често се посяга към алкохола и наркотиците. Често старите проблеми намират решение. Усещането за реалност отслабва, затова е по-добре да не се предприемат важни неща. По това време не бива да се дава воля на отрицателните емоции, тъй като това не само няма да помогне, а напротив, за дълго може да ви изкара от релсите. Старайте се да общувате само с хора, които са ви приятни. Когато Луната е в знак Риби е полезно да бъдете сред природата, особено при водоеми – това повишава тонуса, засилва менталната енергия. Уязвими са ходилата на краката.

Продължава 14 лунен ден до 19:46ч на 13 септември (от 19:20ч на 12 септември)

Това е най-мощният ден на месеца. Днес интуицията е особено силна. Някои може да изпитат лошо настроение, ниско самочувствие. Не трябва да оставяте тези чувства да ви завладяват. Най-доброто средство срещу тях са активността, действието и физическото натоварване. Старайте се да бъдете в спокойно и добро настроение. Не започвайте да изяснявате отношения, да ругаете, да се ядосвате. Подарете на близките си хора цялото си внимание и любов.

На 14 лунен ден получаваме последен шанс да внесем положителни промени в живота си. На този ден Самият Създател ни помага във всичко. Остават последните мигове преди пълнолунието утре. Атмосферата е много наситена. Възможно е да използвате енергията на Луната в свои собствени интереси. Ако пропуснете този момент, вече не сте в състояние да повлияете на нищо. След пълнолунието идва момент, в който заобикалящата реалност не зависи от вашите действия.

Добре е да се избягва горчиво и сладко, а да се отдаде предпочитание на солената храна, орехи, бадеми. Може да предприемете сухо гладуване (без течности). В този ден очите са особено чувствителни, опитайте се да не претоварвате зрението си.

Ако искате да се разделите с някое лице или хора, занимание, задължения – сега е прекрасно време за това. Всичко, което ви пречи, всичко, което е в тежест за вас, можете безопасно да премахнете днес от живота си. Трябва да се отървете от всичко излишно, доколкото е възможно – както физически, така и морално. Всяко пречистване на организма е добре дошло. Препоръчва се енергийно и физически да почистите себе си, къщата и пространството около вас. По това време човешкото тяло преминава през уникален етап: неговите способности се разширяват. Разбира се, това изисква повече енергия и вътрешни сили.

Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. Може да разнообразите интимния си живот като изпробвате нови техники или го правите на различни места.

Подстрижката може да доведе до изпитване на страхове и мъка, затова по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден. Ако им въздействате, ще започне обмен на информация, а това ще се отрази на вашият душевен комфорт, ще започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите постъпки, на своя избор, в успеха на замисленото, ще почувствате умора на границата на болезненото състояние.

Днес числото 5 се счита, че носи късмет – може да се използва като талисман. От цветовете – бяло, лилаво, виолетово са изпълнени с положителна енергия и носят късмет. Луната днес пази всички пътници, чудесно е да сте на път.

Следва 15 лунен ден от 19:46ч на 13 септември до 20:11ч на 14 септември

27 слънчев ден – Днес се отваря небесната врата и Висшите сили говорят с нас чрез знаци. Избягвайте да вършите лоши постъпки, да желаете зло на някого, да се лъже, да се краде. Молете се за близките си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути. На този ден е необходимо да раздавате това, за което няма да ви е жал, което ви е излишно. Благоприятно е за пътуване, за нови запознанства, за контакти, за гостоприемство, подаръци, физически практики.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.