Астро: Постарайте се да внесете в света повече хармония и радост

Луната е знак Риби до 14:54ч. 

Особено уязвими са стъпалата. Препоръчва се по-малко ходене и меки обувки. Да се внимава с лекарствата, наркотичните вещества и алкохола.

Луната е на празен ход от 10:37ч до 14:54ч. 

Това време не е добро за различни видове придобивки. Отложете избора на нови дрехи, обувки, техника, автомобил – в бъдеще ще има разочарование от направения избор. Препоръчително е хората, които работят с пари, да бъдат внимателни. Не вземайте кредити, не давайте заеми на приятели. После този човек може да ви стане враг. Не се препоръчва: да се решават проблеми, да посещавате държавни офиси, служби, инстанции и чиновници, да купувате имот. С една дума, не предприемайте нищо важно.

В 14:54ч Луната преминава в огнения знак Овен. 

Постепенно започва да нараства емоционалното напрежение, засилва се импулсивността. Хората стават по-сприхави, нетърпеливи и избухливи. Контролирайте емоциите и избягвайте да изяснявате отношенията си. Трудно се стига до компромиси. Често се появяват главоболия. Пазете очите от натоварване с четене, пред компютър, силно осветление. Да не се вадят зъби, да не се правят манипулации по лицето.

26 лунен ден от 04:40ч на 7 май до 05:01ч на 8 май

26-ти лунен ден се счита за един от критичните. Постарайте се да имате само положителни мисли. Създадените през този ден мисли могат съществено да повлияят на вашето бъдеще. Много излишна енергия отива за празно дърдорене – следете какво казвате или по-добре замълчете.

Необходимо е да мобилизирате цялата си воля, за да не се поддавате на изкушенията и провокациите. Нужно е да се запази спокойствие и въздържание.

За бизнес е опасен този период. За предпочитане е да се отложат финансовите операции, въздържайте се от сключване на сделки, договори и всякакви търговски операции. Счита се, че всички дела, свързани с бизнеса в този ден са обречени на неуспех, даже, ако в началото всичко да изглежда, че върви добре.

В работните колективи могат да възникнат също скандали и спорове. Може поради амбиции да се оспорват авторитети и има шансове това да премине в изясняване на отношения.

Бъдете предпазливи – не допускайте високомерие от ваша страна, тъй като може много да загубите. Тъй като все пак трябва да се работи, то нека работата да бъде лека и да не изисква излишно напрежение на силите.

При спорове не се стига до добри резултати. Съществува опасност да изразходвате енергията си напразно. Затова се препоръчва да се въздържате от активни действия, да почивате и да не хабите силите си. Днес не си струва да предприемате и да започвате нищо, тъй като всичко ще донесе само загуби и вреда.

Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да избирате хората, с които общувате. Трябва да бъдете максимално сериозни и внимателни. Сега хората са склонни към лекомислено поведение, да прахосват пари на вятъра, да правят ненужни покупки. Има голяма вероятност от кражби и загуби. Не се препоръчва физическото натоварване. Трябва да избягвате димът и задимените помещения. Опасно е да се вадят зъби!

Morkadis

Секс – По-добре е да се въздържате от сексуални занимания, тъй като те няма да могат да ви донесат очакваното удовлетворение. Противопоказен е секса за еднополови връзки и за секс с непознати.

Подстрижка и подравняване на косата не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

18 слънчев ден –  Постарайте се да внесете в света повече хармония и радост. Доставяйте удоволствие както на себе си, така и на другите. Хубаво е да се смеете,  да се радвате, да се веселите, да има развлечения, игри и занимания с децата, раздаване на подаръци. Препоръчва се да бъдете в приятна компания, да общувате с приятели. Добре е да се обменя информация и опит.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.