Астро: Постарайте се да мислите само положително

Луната е в знак Овен до
09:24ч на 27 май

Когато Луната преминава през знака Овен, хората получават енергията на този знак. Всеки човек има способността да регулира този поток от енергия, който може да бъде както положителен, така и отрицателен.

Емоционалното напрежение се увеличава, засилва се импулсивноста, нараства конфликтността. Опитвайте да контролирате емоциите и не започвайте да изяснявате отношенията. Днес компромис трудно може да се постигне. Появява се желание да се решават всички проблеми от раз. Действията са по-резки. Липсва търпение. Образно казано Луната в знак Овен психологически „добавя масло към огъня“. Спокойните и балансирани отношения могат да избухнат в този момент с нова сила.

Опитайте се да не се претоварвате физически през този период, въпреки че лекото натоварване няма да навреди. Бъдете внимателни, пазете се от наранявания.

През деня може да се появи главоболие от време на време. Важните въпроси, които изискват търпение и внимание е по-добре да бъдат отложени. Ще бъде много трудно да се концентрирате и да постигнете добър резултат. Не се препоръчват хирургически операции на главата, мозъка, очите, зъбите.

Лунен календар: 26 лунен ден от 04:01ч на 26 май до 04:22ч на 27 май

Постарайте се да мислите само положително. Създадените през този ден мисли могат съществено да повлияят на вашето бъдеще. Много енергия отива за празно дърдорене – следете за думите си или по-добре замълчете. Необходимо е да мобилизирате цялата си воля, за да не се поддавате на изкушенията и провокациите. Нужно е да се запази спокойствие и въздържание.

За бизнес е опасен този период. За предпочитане е да се отложат финансовите операции, въздържайте се от сключване на сделки, договори и всякакви търговски операции. Счита се, че всички дела, свързани с бизнеса в този ден са обречени на неуспех, даже, ако в началото всичко да изглежда, че върви добре.

В работните колективи могат да възникнат също скандали и спорове. Може поради амбиции да се оспорват авторитети и има шансове това да премине в изясняване на отношения.  Бъдете предпазливи – не допускайте високомерие от ваша страна, тъй като може много да загубите. Тъй като все пак трябва да се работи, то нека работата да бъде лека и да не изисква излишно напрежение на силите.

26-ти лунен ден се счита за един от критичните. При спорове не се стига до добри резултати. Съществува опасност да изразходвате енергията си напразно. Затова се препоръчва да се въздържате от активни действия, да почивате и да не хабите силите си. Днес не си струва да предприемате и да започвате нищо, тъй като всичко ще донесе само загуби и вреда.

Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да избирате хората, с които общувате. Трябва да бъдете максимално сериозни и внимателни. Сега хората са склонни към глупаво поведение, да прахосват пари на вятъра, да правят ненужни покупки. Има голяма вероятност от кражби и загуби. Не се препоръчва физическото натоварване. Трябва да избягвате димът и задимените помещения. Опасно е да се вадят зъби!

По-добре е да се въздържате от сексуални занимания, тъй като те няма да могат да ви донесат очакваното удовлетворение. Противопоказен е секса за еднополови връзки и за секс с непознати.

Подстрижка и подравняване на косата не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

Днес сънищата имат отношение към важни решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари – прояснение на заплетени ситуации. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката личност, изплуват от подсъзнанието.

Слънчев календар – 7 слънчев ден –  Денят е благоприятен за всички сериозни дела, които предварително са добре обмислени. Може да се планира бъдещето, да се помисли за по-далечни перспективи. Препоръчва се да започвате творчески дела. Не бива да бъдете мрачни в този ден.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.