Астро: Препоръчва се да работите по-малко, да намалите натоварването или дори да вземете почивен ден

Луната е в знак Телец до 01:48ч на 19 март

В периода на Телец се повишава работоспособността, умението да се вижда ясно и контролира ситуацията, да се гледа по-обективно и практично на живота. Мислите и реакциите стават по-ясни, на преден план изпъква постоянството. Луната действа по различен начин на всеки. Характерни са естествената издръжливост, благоразумие, предпазливост, постоянство и търпение. Някои усещат прилив на енергия по време на преминаването и знака Телец, работата им е по-продуктивна. Други се чувстват леко апатични. Това време не е благоприятно за прояви на щедрост.

Избягвайте да напъвате гласовите връзки, пазете гърлото от студени напитки, врата от стоене на течение, правете упражнения за шията, отложете визитата при зъболекар.

6 лунен ден от 08:59ч на 18 март до 09:28ч на 19 март

Символ на 6 лунен ден е жеравът, който олицетворява връзката с боговете, възможност да се влезе в по-висшите състояния на съзнанието. И в християнството символизира добър живот и аскетизъм. На този ден се приветства смирението, способността да се приеме света такъв, какъвто е и в никакъв случай да не му се противопоставяме.

Шестият лунен ден е за опрощение, стремеж към любов и благодат. Препоръчително е да се подхожда съзнателно към това, което се случва, навреме да се прекрати недоволството и отрицателните емоции.

Този ден е особено благоприятен да се започват нови дела. Счита се за успешен и позитивен. Нещата трябва да стават плавно, без бързане. Всичко може да бъде успешно, ако се съблюдават няколко правила, главното от които е максимално умиротворение, спокойствие и хармония в душата.

Денят е спокоен и мирен. Трябва да се забравят всички обиди, да не изразявате недоволството си от себе си и от другите. Бъдете сдържани, търпеливи, умерени, спокойни, не се поддавайте на провокации. Добре е да се посвети времето на самоусъвършенстване. Може да медитирате, да палите благовония или да приемете ароматерапевтичен масаж. Да не се нарушава аурата на деня с битови скандали, да не се изпускат нервите.

Не тормозете мисълта си с житейски грижи. Оставете я свободно да си “плува”. Самочувствието ви ще зависи преимуществено от поведението ви. Ако ви е тъжно на душата, ще започнат да ви измъчват хронични недъзи. Ако съумеете да се отпуснете – нищо няма да ви боли. Полезно е да се практикува йога, медитация. Специално се препоръчва пранаяма. Благоприятно въздействие оказват духовните практики.

Ако има такава възможност, се препоръчва да работите по-малко, да намалите натоварването или дори да вземете почивен ден. Ако отдавна сте мечтали да си вземете почивен ден, но не можете да намерите време за това, тогава шестият лунен ден ще бъде идеален ден за почивка. Просто наблюдавайте света около вас, без да се намесвате в събитията. Не реагирайте на провокации. В конфликтни ситуации вземете неутрална страна и не допускайте бурни емоционални реакции.

Секс – В този лунен ден сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни и нежни. Наблегнете повече на нежни думи, ласки, целувки, прегръдки и нежности. Това е време за класическия секс с традиционни пози. Обезателно се въздържайте от сложни техники.

Подстрижката способства подобряване на вашето здраве. Ще се намерят нови способи за нови финансови източници в скоро време.

Покупки – Може да купувате само това, което има връзка с творчеството и интелектуалната дейност. Това могат да бъдат книги, тетрадки, блокчета, моливи, принадлежности за рисувате, билети за театър, музей и т.н. С покупката на други неща могат да възникнат проблеми.

3 слънчев ден – Повече време прекарайте у дома си. Хубаво е да се посвети денят на близките, на занимания с домашните дела и семейството. Благоприятно е за съпружески отношения. Добре е да създадете нещо с ръцете си. Денят е добър за музика, пеене и четене на книги.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.