Астро: Първо добре обмислете нещата и чак тогава действайте

pexels.com

Луната е в знак Телец до 23:08ч на 5 септември

Когато уловим позитивното влияние на Луната можем да станем доста хармонични в този период. Увеличава се силата на волята ни. Новите начинания са съпроводени с трудности, но започнатите проекти спокойно могат да се завършат.

Този период може да се определи като времето, когато се усеща притокът на жизненост, когато се проявява естествената издръжливост, благоразумие, предпазливост, постоянство и търпение. Уязвими са областта на челюстта, гърлото, врата, зъбите, ушите и ендокринната система.

Лунен календар: продължава 19-ти лунен ден до 22:14ч

19-ти лунен ден се счита за опасен ден. Свързан е със справедливостта, честността и въздаянието на миналите грехове. Добро време за дейните и активните хора. Може да се занимавате с всичко, но е необходимо да се съблюдава тактичност, търпение и доброжелателност. Добре е първо да обмислите нещата и чак тогава да действате. Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте уверени в тях.

Хубаво е да се запали свещ, да гори огън. Нужно е да бъдем много внимателни и предпазливи в своите действия. В този лунен ден биваме „проверявани” за гордост и отмъстителност от Висшите сили. Общуването е неблагоприятно.

Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, от разчистване на вехтории и ненужни вещи.  Бъдете внимателни към отправените ви предложения, не се поддавайте на провокации и внушения, защото това е ден на нашите заблуждения и грешки. Сега всички са много податливи и възприемчиви към всякакви чужди внушения. Внимавайте и се пазете от това.

Добре е да се ядат кръгли плодове и зеленчуци и да се откажете от продълговатите (моркови, краставици). Всяка болест проявена днес, се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни.

Внимавайте какво правите, защото „Каквото почукало, такова се обадило.” Обръщайте внимание на дребните призиви за внимание от страна на вашия партньор, децата, близките ви хора. Не оставайте равнодушни към тях. По-големите жестове на внимание после няма да означават много, ако по-дребните преди това са останали без отзив или незабелязани. Крайният резултат е натрупване на негодувание и отчуждение между вас. Затова намерете време и подарете усмивка, стискане на ръката, няколко топли думи. Сега е най-подходящо време за прояви на щедрост и алтруизъм, за благотворителност, за правене на подаръци.

Това, през което преминете в този ден, ще е точен показател на вашите истински отношения един към друг и проверка за здравината на връзката. Не е подходящо за нови запознанства, които могат да донесат тежки последствия в бъдеще.

Секс – Препоръките на всички астрологични школи е в 19-ти лунен ден – никакъв секс!

Подстрижка – За предпочитане е да не го правите, за да избегнете неприятности със здравето – мигрена, болка в костите и ставите.

Следва 20-ти лунен ден от 22:14ч на 4 септември до 22:44ч на 5 септември

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.