Астро: Седмичен хороскоп от 24 до 30 юли

Астро-аспекти

На 27 юли Меркурий съвпад Венера
На 29 юли  Меркурий преминава в Дева

Луната през седмицата се движи през знаците –  Везни, Скорпион, Стрелец и Козирог 

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 24 (до 12:28ч), 25 (след 13:32ч), 27 (след 15:51ч); 28, 29, 30 (до 19:27ч) юли

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 24 (до 12:28ч), 25 (след 13:32ч), 26, 27 , 28 (до 17:00ч) юли

„Луна без курс“ – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно. 

25.07. 18:06 – 25.07. 19:56
28.07. 01:37 – 28.07. 03:25
30.07. 02:52 – 30.07. 06:45

Овен – Богатството и славата са вероятни за тези, които се стремят към тях. На професионалния фронт може да започне игра за победа. Ще се намери някой от семейството, който да облекчи неволите ви. Предвидени са преразходи по време на пазаруване, но това няма да ви навреди финансово. С любим човек може да планирате нещо хубаво. В любовен план необвързаните ще се стремят да намерят правилния човек, като се възползват от многото си съблазнителни предимства. Ако успеете да излезете от зоната си на комфорт, е възможна вълнуваща среща.

Благоприятни дни – 28, 29
Бъдете внимателни – 24, 25

Телец – Очаквайте нещата да се движат по план на професионалния фронт. Въпреки че имате забележителни качества, само чрез постоянство ще успеете да постигнете целите си. Членовете на семейството ще ви осигурят подкрепата, от която се нуждаете. Ще успеете да останете във форма и енергични. Ще трябва да положите още малко усилия, за да подобрите представянето си. Очаква се забавно пътуване с приятели. Любовният живот се раздвижва и плановете да прекарате време с любимия ще вървят без проблеми.

Благоприятни дни – 30
Бъдете внимателни – 26, 27

Близнаци – Ще се почувствате подмладени и освежени само благодарение на поддържането на активност. Бизнесмените вероятно ще получат добри възможности. Пътуване, предприето от вас за нещо конкретно, ще бъде успешно. Вероятно ще забележите онези, на които преди не сте обръщали внимание. В работната среда може да ви се открият нови възможности, особено ако имате смелостта да отстоявате амбициите си. От гледна точка на взаимоотношенията не би било изненадващо, ако срещнете нов колега или клиент и да се положи началото на неочаквано приятелство.

Благоприятни дни – 24, 25
Бъдете внимателни – 28, 29

Рак – От понеделник вятърът на обновлението ще духа зад гърба ви! Някои от вас ще възобновят тренировъчния си режим, за да се върнат във форма. Вероятно ще станете финансово по-силни, когато се появят нови начини за правене на пари. Достигнали сте символично до точка, от която няма връщане назад. Вероятно ще почувствате необходимост да направите една равносметка, да идентифицирате аспектите от ежедневието си, които вече наистина не ви устройват. Кратко пътуване се оказва най-приятно, особено в компанията на близки или приятели.

Благоприятни дни – 26, 27
Бъдете внимателни – 30

Morkadis

Лъв – Признанията и поздравленията могат да се изсипят за нещо, което сте постигнали. Ще покажете непоколебима решителност през следващите дни. Самодисциплината ще бъде много важна. Подкрепата на семейството или близки хора ще ви помогне най-добре да превърнете мечтите си в реалност. Пътуването за почивка се оказва с терапевтично влияние, особено ако е за по-дълго. За някои не могат да бъдат изключени усложнения по отношение на наследствено имущество или закупуване на ново.

Благоприятни дни – 24, 25, 28, 29
Бъдете внимателни – 26, 27

Дева – Ще успеете да се справите тактично с някакъв проблем. Освен това сте добри стратези. Следването на съветите на близки хора вероятно ще ви бъде от голяма полза. Има голям шанс да срещнете важен човек, който ще ви помогне в кариерното израстване. Чувствате се готови да обърнете страницата на някои аспекти от миналото си, за да се съсредоточите върху бъдещето си. Тази седмица вашият сексапил ще достигне рекордни нива. Ще го почувствате по нарастващото внимание на околните към вас.

Благоприятни дни – 26, 27, 30
Бъдете внимателни – 28, 29

Везни – Пред вас се появяват нови финансови възможности, може би дори стари предложения отново за излязат на преден план, но чувствате, че трябва да помислите добре, преди да кажете своето „да“. Вие сте на етап от живота си, когато за вас са важни не само финансовите печалби, но и личният комфорт и благополучие, качествено прекарано време, релаксация и спокойствие. Ако обмислите собствените си нужди внимателно и честно, ще вземете най-доброто възможно решение.

Благоприятни дни – 28, 29
Бъдете внимателни – 24, 25

Скорпион – Не изглежда да предстои нещо особено вълнуващо, но не се случват и много неща, които да ви извадят от ритъма. Може би ще се опитате да промените някои неща през тази седмица. Очевидно е, че имате нужда от ново предизвикателство, за да се почувствате напълно мотивирани от ежедневните си задължения. От втората половина на седмицата обаче нещата може да се натоварят малко, да се появяват препятствия, чието преодоляване ще изисква повече усилия, но нищо, с което да не можете да се справите.

Благоприятни дни – 30
Бъдете внимателни – 26, 27

Стрелец – Тази седмица звездите ви насърчават да бъдете практични, да имате смелостта да се занимавате с определени дейности и да не отлагате за утре това, което можете да направите днес. С добра организация и постоянство ще успеете да се възползвате от прекрасните възможности и да осъществите това, което сте си поставили за цел. Що се отнася до любовта, ще имате красиви преживявания, може би дори малки изненади или мини-ваканции, които можете да използвате, за да създадете прекрасни спомени. Ако сте необвързани, има шансове да пламне нова любов. 

Благоприятни дни – 24, 25
Бъдете внимателни – 28, 29

Козирог – Можете да очаквате да се насладите на една особено приятна седмица, както емоционално, така и професионално. Предстои ви много динамичен период, в който ще можете да хванете всички възможности в живота и да се възползвате максимално от малкото, което имате. Въпреки това звездите ви носят късмет в любовта, така че можете да прекарате прекрасно време с любимия човек, пълно с красиви преживявания, които изпълват душата ви с радост и удовлетворение. Ако все още не сте намерили сродната си душа, има голям шанс този период да се влюбите лудо.

Благоприятни дни – 26, 27
Бъдете внимателни – 30

Водолей – Първата половина на седмицата ще ви донесе редица неочаквани задачи, които ще ви извадят от ритъм и комфорт, но и ще отворят нови врати към вашия успех. Получавате малко тласък от живота, но се справяте и сами добре с препятствията и правите страхотно впечатление на другите. Ако се появи добра възможност, няма да се поколебаете да опитате късмета си. Понякога пропускате определени удоволствия в живота поради принуда, страх или конформизъм. Сега трябва да си позволите да поправите ситуацията.

Благоприятни дни – 24, 25, 28, 29
Бъдете внимателни – 26, 27

Риби – Съсредоточете се върху нещата, които имат смисъл за вас. Положителните стъпки за пестене на пари могат да доведат до окуражаващи резултати. Здравето на при някои е вероятно да се влоши и може да изисква допълнителни грижи. Сатурн във вашия знак ви съветва да бъдете търпеливи, когато ситуацията го изисква. Така че имайте предвид, да не бързате да действате. В любовта оставете инстинкта си да ви води! Той ще ви насочи към хората, които най-добре могат да отговорят на вашите емоционални нужди. 

Благоприятни дни – 26, 27, 30
Бъдете внимателни – 28, 29

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.