Астро: Създадените мисли днес могат съществено да повлияят на вашето бъдеще

Луната е в знак Стрелец от
00:42ч., последна фаза.

В дните на Стрелеца хората са по-изпълнителни към препоръки и съблюдават режими, иска им се да дават съвети и да помагат на другите. Пробуждат се такива качества като щедрост, великодушие, решителност. Не забравяйте, че намеса в чуждите дела може да има само тогава, когато ви помолят за помощ. Много е благоприятно за физическо натоварване, спорт, усвояване на нови знания.

Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателни са дългите разходки пеша. Възможно е да възникне неудържимо желание да нарушите диетите и да си похапнете от душа каквото ви се прииска. Да се избягва мазна и тежка храна.

Започва 26 лунен ден от 03:40ч на 20 януари до 04:47ч на 21 януари

Счита се за един от критичните дни. Силно се проявява желанието за конфликтност, упоритост, за доказване на своята правота във всичко. При спорове обаче не се стига до добри резултати. Тежък период, когато трябва да съберете своите физически и духовни сили, да не се подавате на различен род провокации и съблазни. Характерна емоционална нестабилност, честа смяна в настроенията, водещи до спорове, конфликти и скандали. Необходимо е да се запази спокойствие и въздържание. Отнасяйте се към всичко ставащо с известна доза ирония и каквото и да става, не губете чувството си за хумор.

Постарайте се да мислите само положително. Създадените през този ден мисли могат съществено да повлияят на вашето бъдеще. Съветът е нищо да не се започва или планира, тъй като може да “затънете в блатото” или нещата да ви се реализират на обратно. Много енергия в този ден отива за празно дърдорене – следете за думите си или по-добре замълчете.

За бизнеса е опасен този период. Препоръчително е да се отложат финансовите операции и вложения, въздържание от сключване на сделки, договори и всякакви търговски операции, подписване на документи. Счита се, че всички дела, свързани с бизнеса в този ден са обречени на неуспех, даже ако в началото всичко да изглежда, че върви добре. В работните колективи могат да възникнат скандали и спорове.

Неблагоприятен ден за важни решения, за активни действия, за установяване на нови връзки и контакти. Особено внимателни да бъдат шофьорите. Възможни аварии, стълкновения по пътищата и други чакат тези, които не са предпазливи.

26 лунен ден се счита за един от най-опасните дни за здравето. Болестите започнали сега са опасни. Добре е да се посети църква или храм.

Секс – По-добре е да се въздържате от сексуални занимания, тъй като те няма да могат да ви донесат очакваното удовлетворение.

Диета – Строго е забранено месо, риба, яйца, морски дарове и гъби. Колкото е по-проста храната на деня, толкова по-добре. Може да се проведе гладуване.

Фитнес – На тренировки и фитнес изпълнявайте само разхлабващи, разпускащи и стречинг упражнения.

Подстрижката не се препоръчва. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

Сънища – Днес сънищата имат отношение към важни решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари – прояснение на заплетени ситуации. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката личност, изплуват от подсъзнанието.

6 слънчев ден –Постарайте се да намерите пътя към сърцето на друг човек. Старайте се да направите нещо приятно за другите. Търсете компанията на хора близки на вас по дух. Обърнете внимание на децата.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.