Астро: Този ден носи така нареченото „разгръщане” на кармата

Луната е в знак Телец до 18:05ч на 19 февруари

Подходящо време за решаване на практически въпроси. За предпочитане е да си траете, защото е безсмислено да предприемате нещо съществено и важно. Отдайте предпочитание само на текущите и обичайни дела и е добре да се отложат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и съобразителност. Подходящо е да се поглезите с един релаксиращ и отпускащ масаж, да пеете и танцувате.

Избягвайте да пиете студени напитки, както и викането. Да се избягва хирургична намеса в областта на гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята,  щитовидната жлеза, тъй като сега са много уязвими. Не е подходящо време за лечение и правене на зъби. Не посещавайте мануален терапевт за наместване на шийните прешлени. Благоприятен е само масажът на вратните области с масло от арника.

Луната е на празен ход от 09:30ч до 18:05ч. 

При планиране на избора ни на дейност, Луната се явява най-важната планета. Наблюденията и опита показват, че всичко предприето при слаба Луна е обречено на провал или може да стане, но няма да има очакваният резултат. Не купувайте и не предприемайте нищо важно. Време за обичайната работа или за почивка. Така ще си спестите много ядове.

В 18:05ч Луната преминава във въздушния знак Близнаци.

Продължава 8 лунен ден до 10:59ч на 19 февруари (от 10:32ч на 18 февруари)

Следва 9 лунен ден от 10:59ч на 19 февруари до 11:30ч на 20 февруари

През това време може да ви се струва, че не ви върви. Не правете планове, не започвайте нови дела. Отложете вземането на отговорни решения. Постарайте се да не се занимавате с пари – не харчете, не вземайте, не давайте пари на заем. Постарайте се да не се срещате с хора, които не ви обичат и ви завиждат – лесно могат да ви урочасат лошите очи, тъй като вътрешната енергия е отслабена. Използвайте техники за защита. Не осъществявайте нови запознанства.

Този ден носи така нареченото „разгръщане” на кармата или нейното изцеление. Това означава, че човешките ритми съвпадат с ритмите на лунната енергия – всичко, на което се опитвате да не обръщате внимание, да игнорирате, става очевидно. Нашето подсъзнание ни напомня за болезнени проблеми, нерешени въпроси, забравени обещания, ангажименти, негативни емоции, потиснати чувства. Целия този негатив  е заточен в нашето подсъзнание,  с всички сили се опитва да се освободи, да се реализира в живота ни причинявайки ни нови проблеми. За да предотвратите това да се случи, ще трябва да се върнете към онова, което изисква завръщането ви: да завършите работата, да изпълните обещанията, да се извините на обидените.

Основното нещо – обърнете внимание на това, което се случва днес. Защото в 9-ти лунен ден няма „случайности“. Каквото и да се случва, то е напомняне за това, което не сте направили или решили до момента.

Например, ако в рамките на 9 лунен ден бъдете несправедливо обидени, това означава, че някога сте обидили друг и сте наранили най-добрите му чувства. Ако вашите искания се сблъскат с безразличието на някой друг, значи вие сте останали безразлични към чуждия проблем преди.

Всичко, което веднъж сте (или не сте) направили и сте забравили, всъщност, не изчезва никъде. Да, съзнанието се опитва да се отърве от неприятните спомени. В такива специални дни – както днешния – подсъзнанието уморено от тежкия и тъмен товар ни напомня за минали неприятности, задачи и грешки. Така днешните проблеми са симптоми. Както болката е признак на болест: страдащият орган се опитва да привлече вниманието към себе си, сигнализира ни, че някои болести го измъчват.

Ако днес се появи интерес да разширите хоризонтите си – можете да използвате освободената енергия. Просто вътре във вас се е освободило място за нещо ново и добро.

В този период подстригването е много благоприятно (след 11ч) – това ще помогне да се избегнат здравословни проблеми. Подстригване при нарастваща Луна има положителен ефект върху растежа на косата. Ако искате да боядисвате косата си, препоръчва се да я боядисвате в естествени цветове – това ще ви помогне да се отървете от негативните емоции.

6 слънчев ден – Хубаво е да се установяват връзки между хората, да си помагат един на друг. Старайте се да направите нещо приятно за другите. Ако обърнете внимание на дете в този ден, направите нещо хубаво за него и го зарадвате, целия месец ще намирате щастие. Ден, в който можете да си върнете изгубеното и да се разплетат кармични проблеми. Днес не трябва да се ругае, да се изричат грозни думи и да се повишава глас.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.