Астро: Хармоничен ден, когато светлината, доброто и любовта триумфират

Меркурий е в съвпад с Венера, която е ретроградна.

Слънцето е в тригон със Сатурн – Благоприятен период за планиране на дългосрочни проекти за бъдещето, но в същото време трябва да бъдете по-благоразумни, предпазливи и настойчиви. Добре ще е, ако можете да се възползвате от съветите на по-възрастни и опитни хора.

Меркурий е в квадратура с Нептун – Труден, стресиращ аспект. Тези дни се намалява способността за добри анализи, хората стават по-доверчиви към невярна информация. Правят се грешни изводи. Възможни са манипулации и измами от страна на нечестни хора.

Луната се движи на празен ход от 11:02ч до 16:37ч. През този период не се препоръчва да се започва нищо ново и важно.

Луната е в знак Телец до 16:37ч.

Луната внася някаква умиротвореност в живота. Лунното влияние подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи. Сега се отдава повече значение на материалните интереси и предпочитания. Могат да се появят апатия и лека тъга. Уязвими са гърлото, ендокринната система, органите на речта, челюсти, зъби, уши.

В 16:37ч Луната преминава в знак Близнаци.

Доминиращ 30 лунен ден от 05:56ч до 20:40ч на 22 май

Не всеки месец има 30 лунен ден. Това е прекрасен период, изпълнен с красота, хармония и любов. Добре е да се анализират грешките, да простим и да поискаме прошка, да се очистим от дълговете и не само материалните. Това е много необходимо, за да влезем в новия месец на Луната с чисто сърце.

Ако у вас са се появили меланхолични и мрачни мисли, това е знак, че сте натрупали голяма негативност и е необходимо спешно да се отървете от нея. Използвайте всеки метод, който ви харесва. Това може да стане чрез вземане на душ, вана, или мислено отработване на ситуацията, четене на мантри, молитви, Рейки и други.

Ако имате в 30 лунен ден добро настроение, това е страхотно! Имате всички шансове да изживеете новият лунен месец хармонично.

НОВОЛУНИЕ в 20:40ч в знак Близнаци. Започва 1 лунен ден до 06:28ч на 23 май

Това е много специален и необичаен ден. Негов символ е лампата, която означава образа на вечната светлина, духовна връзка с вселената. Следователно всички действия насочени към духовно пречистване и развитие ще бъдат от голяма полза.

Всичко, което ще мислите и правите през периода на новолунието, подсъзнателно ще стане вашата житейска програма за новия лунен месец и ще бъде много трудно да промените нещо в него. Много е важно да се мисли само за хубави неща. Лошите и злите мисли трябва да се избягват, особено ако са насочени към друг човек.

Morkadis

Благоприятно е гледането в пламъка на запалена свещ. Съсредоточете се върху хубави мисли и усещането за мир и любов. Ако го постигнете, това означава, че сте почувствали очистването на вашия вътрешен свят от страхове и отрицателни емоции и сте се освободили от това, което е обременително и сега можете да се съсредоточите върху всичко, което е наистина важно за вас и това ще ви позволи да се движите напред.

Сексът по възможност е добре да бъде избягван. Организмът е в състояние на самокорекция, поради което всяка намеса ще доведе до грешка при настройването на вашия биокомпютър.

3 слънчев ден – Може да ви получите внезапни озарения или творчески открития. Приветстват се всички творчески начинания. Силата на словото достига своя пик. Най-мощният по отношение на думите слънчев ден. Всичко, което произнесете на глас може да се сбъдне, дори най-незначителната фраза. Най-добрият ден за молитви (особено в началото на деня), за изчистване на аурата с помощта на огън и четене на мантри, за посещение на църковен храм.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.