Астро: Не започвайте и не купувайте нищо важно

Луната е в знак Водолей до 20:52ч на 28 юни 

В това време практически е безполезно да се разчита на разума. Душата се нуждае от нещо по-вълнуващо, така че е по-лесно да се вярва в приказки и чудеса. Интересите са насочени към новото, интересното, необичайното. Луната във  Водолей носи различни изненади, срещи с различни хора. Подсъзнателно хората се стремят към свобода, промяна, така че присъства желание да се промени обичайното състояние на нещата. Рутинната работа не се отразява добре, трудно се вземат решения за ежедневните проблеми. Луната в този знак прави хората по-чувствителни и нервни, но и  предразполага към доброжелателно отношение. Увеличава се вероятността от аварии на електрозахранването, домакинските уреди, комуникационни връзки.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Луната се движи на празен ход през целя ден до 20:52ч.

Това е време, в което можете само да довършвате започнатото, да вършите обичайната си работа или да почивате, ако има такава възможност. Не е подходящо да се започва нищо ново и важно. Избягвайте да купувате скъпи покупки, не сключвайте сделки,  не подписвайте договори и въобще документи.

Лунен календар –  18 лунен ден до 00:21ч на 29 юни (от 23:49ч на 27 юни)

Денят изисква благоразумие, сдържаност и особено внимание, тъй като е свързан с опасности. Ако неправилно се използва енергията на този ден, може да срещнете препятствия и неприятности. Бъдете внимателни към всичко, което се случва с вас. Мислите трябва да се контролират, да не се допуска отрицателно мислене и егоизъм. Могат да възникнат препятствия при достигане на целите ви и конфликти с околните. Лесно се изпада под чуждо влияние.

Всеки човек има свое огледало, в което вижда света. По това, което ни се случва в осемнадесети лунен ден може да се определи какво е то: дали криво, увеличаващо, намаляващо или счупено парче, което отразява изопачаващата действителност. Нашите реакции също ще покажат на кое реагираме положително, на кое отрицателно. Всяка ситуация трябва да оценяваме като отражение на нашата същност.

Настоятелно се препоръчва да се ограничи консумацията на алкохол. В този ден не бива да се пие, защото заболяват бъбреците. Добре се отразяват масажите и разтривки с растителни масла. Препоръчително е по-малко да се спи. Сега са опасни силните аромати.

Могат да възникнат конфликти в семейните отношения. Често хората са в лошо разположение на духа в този ден. Необходимо е да се проявява максимум спокойствие и тактичност, за да не се разраснат проблемите.

Сексът трябва да бъде спокоен, бавен и не толкова активен.

Подстригването е  допустимо.

Символите на сънищата се явяват като огледало, което отразява нашите дълбоки стремежи и желания.

Слънчев календар – 10 слънчев ден – Не възприемайте твърде сериозно живота в днешния ден. Контактите да се сведат до минимум. Подходящо за уединение. Хубаво е през целия ден да бъдете в отпуснато-медитативно състояние. Денят символизира самоосъзнаването. Подходящо време за самоанализ, за философски размишления, да се изследват най-фините ъгли на психиката, за среща с вътрешното ни „аз”. Препоръчва се да сте по-близо до природата, до водни източници, повече време да почивате.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.