Без майтап! Тоалетната хартия разкрива каква личност сте

тоалетна хартия

Признайте си: как окачвате рулото с тоалетна хартия, с висящия край отпред или към стената? Според ново изследване, проведено от д-р Гилда Карле, тези хора, които го окачват с края отпред, са по-утвърждаващи се и по-уверени, пише obekti.bg, позовавайки се на Psy Blog.

За тях е по-вероятно да заемат лидерски позиции и да поемат контрол над нещата в различни сфери на живота. А онези от нас, които поставят рулото с висящия край отвътре, е по-вероятно да бъдат подчиняващи се. При тях е характерно да са по-склонни към съгласяване, да са по-гъвкави и да са по-емпатични, смята д-р Карле.

За да създаде личностния тест, базиран на поставянето на тоалетната хартия, д-р Карле е проучила над 2000 души от всички възрасти, като ги е интервюирала за предпочитания и практикуван от тях начин за нейното поставяне. Интересното е било, че някои хора дори са променяли поставянето на тоалетната хартия в домовете на други хора, където са били на гости, като това са правили средно един на всеки 5 души. Естествено, това са били именно тези, които са поставяли края на хартията да виси отвън, а не отвътре, и са демонстрирали своите доминантни личности.

Вътрешният край на рулото се оказал свързан и с по-ниски доходи, откри ново изследване, 73% от онези, които са печелили под 20 000 долара (в САЩ), са поставяли края на хартията от вътрешната страна, докато 60% от другите хора са печелили над 50 000 долара. Кой да очаква, че от една страна има такива тестове на личността, и, от друга, че толкова много информация за характера и предпочитанията на един човек могат да бъдат извлечени от един привидно прост навик като страната на поставяне на рулото хартия.

инфо: blitz.bg

Вижте още:

Зрителна измама разкрива дали страдате от шизофрения

Коя група според вас НЕ Е семейство? Тестът, който разкрива всичко за личността ви

Първото животно, което видиш, определя личността ти!

Какъв символ е твоето име и какво разкрива той за теб

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.