Без ретроградни Венера и Марс през 2019 – и любовта, и агресията ще са в изобилие

Догодина всички основни планети ще бъдат ретроградни, но без важните Венера и Марс. Казано по друг начин – това означава, че и любовта, и агресията ще са в изобилие през 2019 г., пише в. „Астро Телеграф“.

За това пък Меркурий ще бъде отново три пъти ретрограден. Това ще се случи от 5 до 28 март, все в съзвездие Риби, от 8 юли до 1 август в Лъв и Рак, от 31 откомври до 20 ноември в Скорпион. Обикновено тази планета е ретроградна три-четири пъти годишно. През това време не трябва да се предприемат нови проекти, да се внимава много с покупките. Ретроградният Меркурий влияе на информацията, транспорта и връзките.

Юпитер ще бъде ретрограден догодина от 10 април до 11 август в Стрелец. Времето е добро за завършване на започнати вече начинания, но нови мащабни проекти трябва да се правят извън него.

Сатурн през 2019-а ще е ретрограден от 30 април до 18 септември в Козирог. Това влияе на социалния живот и особено на личния. Крупният бизнес също е засегнат от тази ретроградност, както и държавните структури, законът. На преден план ще просперират тези с добри професионални качества, трудолюбие и преданост към делото. Ретрограден Сатурн не вярва на валшиви обещания и лъжи.

Уран в момента е ретрограден и това продължава до 2 януари. След това повтаря от 12 август до 11 януари 2020 г. в Телец. Тази планета е покровителка на внезапните решения, а ретроградността й е подходяща да се преосмислят нещата и да се довърши започнатото. Добре е да се направят нереализирани в миналото проекти.

Нептун е ретрограден от 21 юни до 27 ноември в Риби. Това е период, когато подсъзнателното ще набира мощ, но в същото време и всякакви предрасъдъци, суеверия и догми ще са по-силни.

Плутон през 2019 г. е ретрограден от 24 април до 3 октомври в Козирог. Това засяга държавната организация, вътрешните работи и организацията на институциите.

Разбира се, това са общи характеристики, а за всеки как влияе конкретната ретроградност зависи и от личната му звездна карта.

инфо: novini.bg

Вижте още:

Този хороскоп, изготвен според датата ви на раждане, е толкова точен, че ще се изненадате

Каква жена си според египетския хороскоп

Стар индиански хороскоп показва същността ни

Хороскоп на ерогенните зони за всички зодии

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.