Близкото бъдеще ви готви изненада – разберете каква е тя!

1.Ако сте избрали първия ключ, очаква ви нещо необичайно, необикновено, нещо, което ще ви смути за известно време. Това може да е неочаквана новина, някаква изненада, ярко приключение или интересно предложение.

2.Ако сте избрали втория ключ, близкото бъдеще ви готви положителни емоции и забавление. Това е подходящ момент за нови начинания и общуване с хора с подобни на вашите разбирания.

3.Ако сте избрали третия ключ, очакват ви добри новини. Новините може да са свързани както с работата, така и с личния живот. В близко бъдеще е добре да отидете на екскурзия или да промените нещо в живота си. Тези промени ще ви бъдат от полза.

4.Ако сте избрали ключ номер 4 – очаква ви късмет във финансите. Вероятни са неочаквани парични постъпления, може да ви бъде изплатен дълг, за който вече сте забравили, или ще спечелите от лотарията.

5.Отделете време за своите близки. Това време е идеално за осъществяване на контакти, сключване на примирие, ако сте в кавга с някой, прекарайте приятни вечери в компанията на любимите ви хора.

6.Ако сте избрали шестия ключ, очаква ви любовно приключение или романтична среща. Ако сте сами, на хоризонта може да се появи интересен човек. И, ако това е сродната ви душа, отношенията ви ще бъдат нежни, чувствата ще станат по-дълбоки, а нощите ще бъдат бурни.

7.Седмият ключ казва, че искате да се докоснете до изкуството. Интересни книги, пътувания до музеи и театри, посещения на изложби и отворени дни – всичко това не само ще ви развие културно, но и ще ви зареди с много положителни емоции. Може би ви очаква интересно запознанство в тези културни места.

инфо: bukvarche.com

Вижте още:

Узнайте съвета, който има за вас картата, която ще изберете!

Изберете свещ – тест на световно известен психолог

Изберете своя арка и разберете как другите ви виждат

Коя е щастливата двойка? Изберете и вижте нещо за себе си

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.