Боб Лазар каза на света за Елемент 115 и Зона 51

Снимка: drevnatarasa.com

Боб Лазар е една от най-противоречивите личности в историята на конспиративните теории. През май 1989, Боб Лазар участва в специално интервю на разследващия репортер Джордж Кнап излъчено по телевизия KLAS, като използва псевдонима „Денис“, докато лицето му тогава остана скрито, пише drevnatarasa.com

Това било необходимо, за да предпази себе си и семейството си, тъй като е убеден, че ще бъде преследван от властите. След което представи информацията, с която разполага и разказа на света за тайната програма на американското правителство за създаване на технология, базирана на възстановени извънземни космически летателни средства. От своята дейност като учен в S4 (Зона 51), както и от документите, до които имал достъп, той е абсолютно сигурен, че дискообразните летателни апарати са с извънземен произход.

След внимателното изследване на задвижващата система на летящия дискообразен кораб, върху която работел той, бил напълно убеден, че човек не може да създаде нещо подобно, имайки предвид технологичното ниво, до което сме достигнали в момента. А и не било логично правителството на САЩ да наема група водещи физици, за да изследват летателен апарат, който е създаден от човек.

Учените успели да разберат как функционира задвижващата система. Летящата чиния, върху която работел Лазар се задвижвала от реактор, който използва за гориво Елемент 115 (Московий). Московий е свръхтежък стабилен елемент, който не се среща в естествено състояние никъде в нашата Слънчева система! Според Лазар, той е бил „доставен“ на учените от S4 от извънземни представители на планета, която се намира в бинарната звездна система Зета Ретикули – за нея научаваме първо от историята на отвлечените от извънземни Бети и Барни Хил.

Двигателят на кораба представлявал реактор, използващ Елемент 115 като гориво. В реактора елементът е бомбардиран с протони в малък ускорител на частици (подобно на Големият адронен колайдер в ЦЕРН). Когато протоните стигнат до ядрото на атома на Елемент 115, той става атом на Елемент 116. В този момент произвежда и освобождава радиация, която обаче не прилича на радиацията, която познаваме от ядрената реакция. Всеки атом от Елемент 116 освобождава два антипротона, които са форма на антиматерия. Частиците от антиматерията са насочени към евакуираща тръба, която ги предпазва от контакт със заобикалящата ги среда. Те реагират с газообразна материя. Реакцията освобождава огромни количества топлинна енергия. Тя се превръща директно в електричество чрез термионичен генератор, който е толкова ефективен, че не остава никаква неизползвана топлина, което е нарушение на един от основните закони на термодинамиката. Но излъчването на античастици от Елемент 115 не е единственото енергопроизводство по време на процеса. Най-напред се произвежда гравитационната „А“ вълна, излъчвана от реакцията на Елемент 115. Тя се появява на полукълбото на реактора. По този начин той произвежда огромно количество енергия.

Гравитационната А вълна осигурява необходимата деформация на пространство-времето за пътуване в Космоса. „Елемент 115“, споменат от Боб Лазар преди десетилетия, се добавя към периодичната таблица в наши дни. Едно доказателство, че още през 1996 година, Боб Лазар, явно е казал истината… Следва въпросът, за какво още Лазар е говорел истината? И защо ФБР щурмува офиса на фирмата му, веднага след излъчването на кадри от документалния филм “Боб Лазар – Зона 51 и летящи чинии”, в който за първи път от 30 години Лазар разкрива още повече информация… Самият Лазар предполага, че щурмът на ФБР в офиса му е заради въпрос зададен му от режисьора на филма по време на снимките и излъчен в рекламата за филма „Пазите ли физическо доказателство за Елемент 115?“…

Днес Лазар съжалява, че някога е разказал тези неща, защото те са му попречили да има нормален живот и са му създали куп проблеми с властите. Но от друга страна, ако не беше сторил това, светът вероятно скоро нямаше да научи за Зона 51, нито за Елемент 115…

източник: drevnatarasa.com

Вижте още:

Какво крият в секретната „Зона 51“ в САЩ

Скриха ли военните НЛО в Зона 51 и Розуел?

Волно или неволно, Google Earth показа странна фигура в загадъчната Зона 51

Израелски генерал: Извънземните отдавна са тук и Тръмп го знае

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.