Боксьорът Валуев се срещнал с Йети очи в очи

2

Бившият световен шампион по бокс Николай Валуев твърди, че е имал лична среща с Йети 

Легендарният руски спортист засича горското същество Йети по време на ловен излет – пише „Уикенд”. Той е напълно сигурен, че не е засякъл мечка, а именно екземпляра, чието съществуване и до момента е отричано от науката. Валуев тръгнал по следите му и открил, че то живее в Азаската пещера в Кузбас в Западен Сибир – отбелязва изданието.

„За мен вече няма никакво съмнение, че Йети съществува. Видях го със собствените си очи и никакви научни доказателства или липсата на такива не може да ме убедят в противното. То просто не иска да се среща с нас, защото сигурно осъзнава, че това ще означава краят на неговото съществуване. Човешкият род притежава неистовото желание да унищожава всичко, което не разбира и не познава” – убеден е боксьорът.

Любопитното е, че много учени взимат думите му за чиста монета и отиват на място да проверят дали наистина Йети не се крие в Азаската пещера. Преди това те се събират на конференция, на която всеки да сподели своя опит в изследването на Йети.

На срещата се събират специалисти от Русия, САЩ, Канада, Монголия, Швеция, Естония и Китай. Никой от тях не носи снимка или следа от Снежния човек, но историите за срещите с него са повече от сензационни.

„Това, че не притежаваме конкретно доказателство за съществуването на Йети, не означава абсолютно нищо. Нашият горски събрат не желае да бъде разкриван и притежава достатъчно разум, за да се скрие от своите преследвачи. Той усеща всички капани, които му залагаме, и успешно ги избягва. Крие се достатъчно надълбоко в гората и се грижи да прикрива останките на умрелите си себеподобни” – категоричен е руският изследовател Игор Бурцев, цитиран от изданието.

Засега може да се обобщи, че информациите са срещи с Йети идват най-вече от Северна Америка, Сибир и Хималаите.

инфо: chudesa.net

Вижте още: 

ОТКРИХА ИЗЧЕЗНАЛ ПРЕДИ 50 ГОДИНИ ТРУП НА ЙЕТИ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Един коментар
  1. Svetlana Tomcheva 8 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.