Босненската Пирамида на Слънцето е на 32 000 години

Според последните изследвания Босненската Пирамида на Слънцето, част от т.нар. Босненски пирамидален комплекс край Високо, Босна и Херцеговина, е на около 32 000 години и е човешко дело, а не естествен хълм, както твърдят скептиците. Това е резултат от набор от тестове за датиране на радиоактивни материали, извършени върху материал, открит в най-новите входове на тунелите, открити в парка „Равне 2“.

Новите вълнуващи открития бяха направени от членове на фондацията „Археологически парк: Босненска Пирамида на Слънцето „, докато тече проучване на новите входове към тунелите водещи към нови неизследвани терени в парк „Равне 2“, които са били придобити по-рано тази година.

Откривателят на пирамидния комплекс, автор и изследовател д-р Семир Османагич, говори за най-новите резултати:

„Според резултатите от изследването на сталагмитите, открити в новите тунели, открихме античност на 26 200 години. Това означава, че тези входове и тунели, които досега са останали скрити от обществеността, се вписват дълбоко в миналото на региона.“

„Когато добавим времето, необходимо за образуване на сталагмити и корекции за калибриране на възрастта до радиовъглеродното датиране, стигаме до около 32 000 години.“

„Това е точната възраст на Босненската пирамида на Слънцето и подземните тунели на Равен и всички те са част от една и съща култура“, заключава Османагич.

През тази година бяха проведени редица дейности.

Семир Османагич

Османагич обяснява, че разкопките са започнали от източната страна на Босненската пирамида на Слънцето, а туристите от цял ​​свят, както и голям брой доброволци, са окупирали отново Високо.

Босненските пирамиди ни дадоха много за разговори през последните години.

Автора на публикацията казва: „Всъщност в миналото дори посетих пирамидите и се запознах с г-н Османагич. Самите тунели са невероятни. Спомням си, преди да вляза в тях, имах проблеми със стомаха, които започнаха няколко дни преди да посетя пирамидите. Влязох в тунелите и по някакъв начин проблемите ми в стомаха изчезнаха.

Когато проучвахме тунелите с д-р Османагич, с част от най-близките ми приятели и няколко туристи от цял ​​свят, напълно забравих за стомашните си проблеми.

Някои казват, че тунелите под и около пирамидата имат лечебни свойства и това се дължи на отрицателните йони, присъстващи в камерите.

Morkadis

Енергийните прожекции доказват, че нивото на йонизация е над 43 000 отрицателни йона, което е около 200 пъти по-високо от средната концентрация, което показва, че тези подземни камери притежават лечебни свойства.

Независимо дали съществува тайнственият енергиен поток или пирамидите наистина имат някаква лечебна сила, не мога да кажа. Но мога да ви кажа, че щом влязох в тунелите, всички мои проблеми със стомаха изчезнаха.

Жена ми, която ме придружаваше в пътуването, имаше проблеми с алергия. Докато изследвахме Високо, нейната алергия се влоши и в един момент тя не можеше да спре да киха.

Веднъж, когато бяхме вътре в тунелите, сякаш алергията й по чудо изчезна.“

Пирамидата на слънцето

Пирамидата на Слънцето с височина 220 метра надвишава височината на Великата пирамида в Египет, която е висока около 147 метра. Това, което откриваме с изумление обаче е фактът, че ориентацията на Пирамидата на север е точна с грешка от 0 градуса, 0 минути и 12 секунди. Природна или човешка гениалност?

инфо: multivselena.com

Вижте още:

Бермудският триъгълник озадачи учени с кристална пирамида

Неземният обитател на Великата пирамида

Четвърта черна пирамида е имало някога в Гиза

Какво откриват агентите на КГБ в египетските пирамиди?

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.