Бруно Грьонинг – човекът, намерил как да лекува всички болести

3Бруно Грьонинг твърдо вярва, че духовните сили спомагат организмът ни да се лекува

Бруно Грьонинг е човекът, успял да открие начин, по който да лекува всички болести. Според него не лекарствата, а духовните сили са тези, които помагат на организма ни да се лекува от заболяванията. С тази цел той разработил лечение с помощта на лечебен ток, по-известно като хайлщром.

Прилагането му не е никак трудно. Необходимо е болният да застане с разтворени ръце и да се отпусне напълно. Краката също не бива да бъдат кръстосвани, тъй като това възпрепятства потока на лечебния ток. Веднъж проникнала в тялото, лечебната енергия започва да се разпростира в него и да открива болните места, за да започне да ги пречиства и лекува. Не е изключено по време на процеса болният да изпадне в криза, при която болката се засилва. Това е напълно нормално и означава, че процесът по възстановяване е започнал.

Не само позата, но и мислите по време на лечението са от значение. Те трябва да бъдат хубави, да не се мисли за самата болест, а за лечението й. Любопитното е, че дори и след смъртта на Бруно Грьонинг, приятелите му продължават с разработеното от него лечение, създавайки кръга „Приятели на Бруно Грьонинг“. По този начин те се настройват за прием на лечебен ток, благодарение на който вярват, че създават съвършена хармония между телата си и природата.

Любопитното е, че има теория, според която снимката на Бруно Грьонинг също може да лекува, стига да знаете как. Трябва просто да я сложите пред себе си и да седнете удобно, без да се облягате изцяло. Крайниците ви трябва да са отпуснати, а дланите на ръцете – обърнати нагоре.

След това трябва да се концентрирайте изцяло върху енергията и забравете за болестта. Възможно е да почувствате световъртеж или притеснение и да си припомните отделни части от живота си. В края на сеанса не забравяйте да благодарите.

За максимален ефект, правете сеансите по два пъти на ден.

инфо: chudesa.net

Вижте още:

ПРЕПОДОБНА СТОЙНА ЛЕКУВА ОТ МИСТЕРИОЗНИ ИКОНИ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.