Важно е да се освободите от всичко това преди Коледа!

pixabay.com

До Коледа остава съвсем малко и е време да се замислим за нещата, които искаме да вземем с нас през новата година. Малцина се осмеляват да направят равносметка на отминалите дни, защото знаят, че това може да ги натъжи. Ние обаче сме ви подготвили списък с нещата, които е препоръчително да не взимате със себе си през новата година. Време е да изчистите живота и ума си от тях.

Ето кои неща да оставим в миналото:

Ненавист

Защо ви е ненавист? Ненавист към вас самите. Това е чувство, което може единствено да ви дърпа надолу, към провала. Ценете се. Помнете, че светът се нуждае от вас такива, каквито сте. Спрете да изпитвате ненавист към всичко и всички, включително и към вас самите.

Одобрението на всички

Защо ви е нужно да се харесате на всеки? Винаги ще има някой, който да ви сочи с пръст или да го размахва пред лицето ви. Нямате нужда от одобрението на хората. Правете това, което смятате за редно. Оставете това желание в миналото.

Не се опитвайте да променяте хората

Забравете и за това. Хората нямат нужда от човек, който да ги променя. Ако искате да повлияете на някого и да му помогнете той сам да промени мисленето си, просто бъдете добър пример. В опитите си да спасяваме нечия чужда душа, ние често забравяме за самите нас.

Освободете се от дълговете си

Не е лесно да оставите това в миналото, но трябва да стиснете зъби и да си направите план, който да следвате. Започнете да спестявате, за да можете скоро да се отървете от финансовото бреме и да мислите за бъдещо благополучие.

Изхвърлете безпокойството. Още едно нещо, за което да спрете да мислите. Не е нужно да се безпокоите за всяка дреболия. Това единствено ще ви изяжда отвътре и няма да ви дава мира. Изхвърлете тези мисли и желания преди Коледа, за да може да посрещнете новата година с усмивка, желания, мечти, цели и копнежи!

източник: actualno.com

Вижте още:

Историята на Коледа по света

Eтнограф: Според народните вярвания коледарската гега притежава магични сили

Събитията, които стават на Коледа и променят историята и света

Сънищата в нощта между Бъдни вечер и Коледа са голямо предзнаменование!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.