Вижте безценните съвети на Дънов за силата на камъните

дънов

„Носенето на скъпоценни камъни е от голямо значение, а не просто суета. Отвън те изглеждат обикновени, но всъщност притежават скрита вътрешна сила. Те знаят много неща”, твърди Петър Дънов.

“Добре е човек да има поне един златен пръстен със скъпоценен камък и всяка сутрин да го туря последователно на всичките си пръсти и да казва: “ Искам да дам ход на Божественото в мен, да бъда благороден, да бъда справедлив, със стремеж към красивото и да се отнасям добре с хората”, гласи посланието на Учителя.

По думите му, ако някой болен носи диамант, той ще оздравее, стига да знае как да се свърже с енергията на брилянта. Сапфирът, смарагдите също предпазват от здравословни проблеми и са защита от всякакви зловредни влияния. “Ако носите диамант и той започне да потъмнява, значи, че сте болен. Той ви предупреждава да вземете мерки. Камъните се заразяват от хората”, казва още Дънов.

Самите скъпоценните камъни понякога също боледуват, но могат да се лекуват. Когато диамантът изгуби блясъка си, може да се даде на някой добър човек да го поноси малко, за да възстанови излъчването му.”

„Не само скъпоценните камъни, но и благородните метали даряват живителна енергия. Златния пръстен ще го носите със себе си, няма да го криете в каси и чекмеджета”, съветва Учителя.

инфо: pik.bg

Вижте още:

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.