Вижте как да изчислите дали сте в силна или слаба година

числа

В китайския зодиак се казва, че човешкият живот може да се раздели на 4 основни цикли, като всички преминаваме през тях рано или късно. Тук може да видите как се изчислява дали се намирате в силен период или в слаб.

Нормално е хубавото и лошото да се редуват, така че ако не се намирате на гребена на вълната, не бива да се отчайвате, защото и в не толкова силните периоди има позитиви.

За да изчислите каква ще е за вас годината трябва да извадите числото 2 от възрастта, която ще навършите през настоящата 2018-та. Получения резултат се разделя на 4. След това взимате дробната част от резултата (0, 0.25, 0.5, 0.75) и го умножавате по 4.

Получените резултати може да бъдат 0, 1, 2 и 3. Те показват дали се намирате в силна или слаба година, а отговорите може да видите в нашата галерия.

Пример за изчислението: 29-2= 27; 27/4= 6.75; 0.75×4= 3

0 – Година на трудности

През тази година ще имате чувството, че късметът ще ви се изплъзва между пръстите. Подгответе се за сериозни трудности, тъй като никой от плановете ви няма да се реализира точно така както сте искали. Но това е и период, който ще ви възпита на търпение. Ще се научите, че за най-хубавите неща в живота, трябва да се чака, а не да прибързвате.

1 – Година на нови начинания

Тази година се осмелявайте да стартирате повече нови проекти, защото късметът ще е на ваша страна. Сега ще сте във вихъра си и може да имате много нови успехи, стига да сте активни и инициативни. Не оставяйте идеите си да си отидат без резултат, защото колкото и наивни да ви се струват в първия момент, може да ви отворят много полезни възможности.

2 – Година, която ще сбъдне мечтите ви

Очаква ви една силна година, пред която някои от мечтите ви ще се превърнат в реалност. Няма да липсват възможности да осъществите това, което винаги сте искали, така че не се колебайте, а действайте. С малко усилия ще може да постигнете големи успехи.

3 – Година, в която ще задържате спечеленото

През тази година ще събирате плодовете на вашия труд и започнати дела от предходната година. Сега не е времето за нови проекти, а трябва да се наслаждавате на това, коерто вече сте постигнали. Иоитайте се да укрепите позициите си и да създадете сигурни основи в живота си.

инфо: sanovnik.bg

Morkadis

Вижте още:

Родени ли сте под щастлива звезда? Ето какво казва числото от мистичното учение Кабала

Нумерология: годишните цикли на любовта

Хвърли зар и разбери какво те очаква в любовта

Изчислете годишното си число и вижте какво да очаквате скоро

Щастие, раздяла или дългове? Какво ви чака през 2018-та според индийския хороскоп

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.