“Правилото на 72 часа“ или как можете да сбъднете мечтата си

часовник

Всеки човек има поне една мечта, която може да бъде много малка или невероятно голяма. За да се превърне всяка мечта в реалност, е необходимо не само да се формулира правилно желанието, но и да работи „правилото на 72 часа“.

Може да не ви се струва реално, но това е много важно правило, което трябва да спазвате, ако искате вашите мечти да станат реалност.

Немският писател и бизнес треньор Боро Шафер описва така нареченото върховенството на 72-та часа. Същността му се състои в това, че ако имате някакви планове или мечти – просто трябва да започне тяхното изпълнение в рамките на 72 часа, след като ги формулирате. Той смята, че дори незначителна стъпка води до постигането на мечтите ви.

И психолозите, и мистиците обръщат внимание на правилото за 72 часа. Мистиците казват, че ако не се прави нищо, за да осъществи мечтата, вселената определя желанията като ирелевантни за вас и повече не ви помага в изпълнението им. Психолозите казват, че вашето подсъзнание също разделя плановете и мечтите на статични и на такива, които ще бъдат изпълнени, в зависимост от сериозното ви намерение. 72 часа или три дни – това е периодът от време, когато желанието ви е все още прясно и вие трябва да го потвърдите с действия.

Ако имате мечта, не я отлагайте за по-късно, в рамките на 72 часа започнете да правите малки стъпки към нея. Дори и да са малки, те ще ви отведат до успеха. Основното нещо е постоянството и желанието!

инфо: obekti.bg

Вижте още: 

ВСЕЛЕНАТА Е ФОРМИРАНА ОТ НАШИТЕ МИСЛИ И ЖЕЛАНИЯ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.