Вижте съветите на нумерологията до 17 юни

нумерология

Новата седмица е пред нас и е време да узнаем какво ни очаква според нумерологията. За да разберете и вие какви ще са за вас близките дни, трябва първо да пресметнете своето лично число. Напомняме, че то се явява едноцифрен сбор между деня, месеца и годината на раждане.

Ако при пресмятането стигнете до числата 11 или 22, не бива да продължавате със събирането. В света на нумерологията те са със своето специално място и трябва да си останат така. При всички останали случаи обаче трябва да продължите с пресмятането, докато получите число от 1 до 9.

Ето и пример, който ще ви подскаже как да пресметнете своето лично число. Ако сте родени на 20 юли 1953 година, първо трябва да съберете цифрите на деня – 2+0=2, месецът си остава 7, а накрая събирате числата в годината – 1+9+5+3=9. Личното число в този случай е сборът между 2, 7 и 9, което е 18. Извършваме събиране още веднъж, за да получим едноцифреното лично число 9.

1. Поставете чуждите интереси над собствените си желания

През следващите дни ще трябва да преодолеете егоизма си в името на приятелството. Хора от обкръжението ви ще имат нужда от вас, за да се справят с проблемите си. Ако държите на отношенията си с тях, ще се наложи да им окажете помощ. В противен случай е възможно да се лишите от компанията им в бъдеще.

2. Излезте от черупката си

През тази седмица около вас непрекъснато ще се появяват прекрасни възможности от различен характер. Околните ще се интересуват от личността ви и вашето мнение. Ще са готови да ви гласуват доверие и да завържат дълготрайни отношения с вас. Но всичко зависи от вашето поведение. Ако сте прекалено сдържани и срамежливи, ще изпуснете ценни шансове.

3. Добър момент да стартирате собствен бизнес

Енергията ви е много силна и действате със замах. В случай че не сте доволни от доходите си, или просто искате да ги увеличите, сега е подходящ момент да вложите усилията си в собствен бизнес. Всякакви други проекти, в които не е нужно да разчитате на други хора, също ще се окажат успешни за вас.

4. Не търсете вината в другите

Свикнали сте да посочвате чужди грешки и да заливате близките си с критика, но рядко се вглеждате в собственото си поведение. През тази седмица ви съветваме да анализирате основно своите ходове. Със сигурност характерът ви не е толкова идеален, колкото ви се струва. Има черти от него, с които е по-добре да се разделите най-скоро.

5. Хабите енергията си напразно

Влагате прекалено много усилия и емоции в това да се ядосвате на чуждите грешки. Същевременно не умеете да се наслаждавате пълноценно на истинските неща в живота. Майка Тереза е казала, че ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш. Запомнете тази мисъл и си я припомняйте, когато някой ви подразни.

6. Обградете се с положителни и вдъхновяващи хора

Morkadis

Следващата седмица ще ви даде възможност да разширите приятелския си кръг. Обградете се с личности, от които има какво да научите. Техният пример ще ви вдъхновява и мотивира да сте по-успешни. Същевременно присъствието на черногледи хора би се оказало пагубно за личностното ви и професионално развитие.

7. Подобрете връзката си с природата

Не ви съветваме да прекарате следващата си седмица между четири стени. Ако имате възможност, организирайте кратко пътуване извън града. Имате нужда да останете насаме с мислите си и да чуете вътрешния си глас. Сивото ежедневие ви смачква и не ви позволява да изявите истинските си желания. Време да подобрите връзката си с природата и да се върнете към копнежите си.

8. Поработете над квалификацията си

През следващата седмица умението ви да възприемате информация ще се подобри. Заедно с това ще нарасне и жаждата ви за нови знания. Използвайте момента, за да подобрите квалификацията си. Усвояването на всякакви нови дейности ще са ви от полза в бъдеще. Още повече, че ще ви се наложи да смените попрището си.

9. Обърнете внимание на личния си живот

Животът не е само работа. Не бива цялото ви внимание да се фокусира върху служебните задължения. През тази седмица ще имате възможност да поработите върху социалното си присъствие и да се наслаждавате на позабравени забавления. Не отхвърляйте поканите на приятелите си. Малко време сред повече хора ще ви се отрази добре.

11. Отстоявайте позициите си

Не се страхувайте да покажете мнението си и да се противопоставяте на хората около вас. Не се чувствайте длъжни да приемате всяко предложение, за да не обидите другите. Важно е да сте твърди в позицията си и да познавате правата си. Иначе околните ще започнат да злоупотребяват с личността ви.

22. На върха на успеха сте

През тази седмица ще можете успешно да съвместите работата и личния живот. Ще сте изпълнени с много енергия и всичко ще ви се отдава от раз. Ще имате ярко присъствие, което няма да остане незабелязано. Очаквайте успешни бизнес партньорства, но и флиртове. Ако търсите половинка, има голяма вероятност да откриете подходящ човек скоро.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

Какво предвещават еднаквите числа, които виждаме случайно

Числата от рождената дата не са случайни! Вижте скритата магическа дарба, която дават на всеки!

Какво иска да ви каже съдбата с числата, които ви показва най-често

Вярвате ли в силата на числата?

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.