Внимание, тези коледно-новогодишни подаръци носят бедност, проблеми и нещастие

pixabay.com

В никакъв случай не подарявайте тези предмети на никого, а ако самите вие получите такъв, то незабавно се отървете от него

Коледните и новогодишни празници наближават с пълна сила. Повечето хора асоциират този период от годината с пищни празненства с приятели и роднини, богати трапези и най-вече хубави подаръци.

Е, всички обаче сме чували, че има много суеверия около това какво трябва да правим и какво не трябва да правим в този период от време, за да си гарантираме едно по-добра година.

Има определени подаръци, които за нищо на света не трябва да даваме на хората, които са ни важни, а също така и дарове, които ние самите трябва да откажем. Оказа се, че някои подаръци – колкото и красиви да са те, ще ни докарат до бедност.

Това е така, тъй като 2022 година ще е подвластна на Тигъра – според китайския хороскоп.

Този списък включва ножове, ножици и тирбушон, тъй като тези предмети могат да донесат проблеми на собственика си за цялата година.

През 2022 г. е забранено също така да се дават малки подаръци, по-специално парфюми и козметика за коса, тъй като Тигърът е царствено животно, което няма да одобри това.

Чантите и празните портфейли, подарени в годината на Тигъра, носят финансови проблеми и бедност в къщата.

Освен това за Нова година не трябва да подарявате огледало под формата на компактна пудра, палитра със сенки или набор от червила. Подобни неща носят моментален негативизъм и създават сериозни проблеми за цялата година. Ако човек получи такъв подарък, тогава той трябва да бъде отстранен на далечно място и по-късно да се отърве от него.

източник: jenata.blitz.bg

Вижте още:

Избери дърво и виж какви промени те чакат през новата година

Ритуали преди Нова година, които ще ви донесат късмет и пари

Основите на щастието се полагат първите 12 дни след Нова година

536-та: най-лошата година в историята

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.