Водата днес притежава целeбни свойства

извор

Луната се движи по празен курс от 01:37ч до 16:27ч.

В това време не е добре да се започва нищо важно. Въздържайте се от вземане на важни решения. Не подписвайте договори (важи и за брачните), не правете признания, не купувайте битова техника и скъпи вещи.

Луната e знак Телец до 16:27ч.

Хората са пестеливи, по-земни, по-рационални. Нуждаят се от повече основания, за да направят нещо. Засилва се чувството на мързел при мнозина. Увеличава се желанието за натрупване на придобивки, спестявания, търси се изгодата във всяко нещо. Не е желателно да се започва нищо ново. Ларинкса, щитовидната жлеза и хормоналната система са уязвими. Да се пази гърлото от простуда.

Луната влиза в знак Близнаци в 16:27ч, където ще остане до 21:02ч на 1 октомври. Ключовите думи са дейност и активност. Нарастват комуникативните способности.

Хронология на лунните дни:

20-ти лунен ден, започва от 21:21ч на 28 септември и продължава до 21:58ч на 29 септември.

Ден за алхимия на духа. Време за космическа любов и постигане на висша мъдрост, за вътрешно творческо преображение. Това е период на трансформация, възход, прилив на сили, излизане на ново равнище. Подходящо е за добиване на духовни знания.

Днес човек получава възможността да оцени живота си от височината на птичия полет и да разбере, че това, което се случва с него, не е случайно. Ден за размишления и в който могат да се вземат важни решения (след празния курс на Луната). Много постъпки днес могат да се окажат съдбоносни. Която и да е ситуация може да определи по-нататъшният ви живот. Освободете се от съмненията си и тягостните си мисли. Добре е да се освободите от всякакви дългове.

Най-добрият ден за гладуване. Забранява се да се яде месо. Водата притежава в този момент целeбни свойства. Полезни са хладни обливания, контрастен душ. Болест започнала в 20 лунен ден ще е продължителна. Проблематичните болести са редки, но се увеличава количеството на травмите. Да не се напряга зрението в никакъв случай.

Добре е денят да се прекара в домашна обстановка, в домашни задължения и със семейството. Сцена на ревност и неразбирателство могат да станат повод за разрив в личните ви отношения. Хората, които са най-близко до вас, отразяват вашата собствена личност, така, че не бързайте да ги съдите и обвинявате.

Днес могат да се случат интересни събития, да изпитате нови емоции и усещания. Ако в двадесетия лунен ден срещнете нов познат, общуването ви може да се превърне в нещо повече. Освен това е възможно този човек да стане най-добрият ви приятел. Ако създадете нови отношения, то тази връзка ще продължи дълго и ще бъде крепка. Вземете под внимание празния курс на Луната.

Секс – Любовните отношения трябва да бъдат спокойни. Важното е на двамата партньори да им е приятно и да се чувстват комфортно един с друг.

Подстрижката стимулира оптимизма. Ако не ви е време за фризьор, подрежете бретона си или милиметър от някой кичур.

Следва 21-ти лунен ден, започва от 21:58ч на 29 септември и продължава до 22:40ч на 30 септември.

Енергията на 20 и 21 лунен ден се слива в едно. В първия започва духовно преображение, в следващия достига своя пик.

Днес е 13 слънчев ден – Денят е подобен на енергиен дъжд, пречиства негативната енергия. Всяка лоша мисъл днес може да се въплъти в реалността, затова следете внимателно за думите, които изричате и контролирайте хода на мислите си.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.