Вселената днес удвоява вибрацията на двойката

Социалните медии са изпълнени с вълнение заради днешната дата-палиндром. В англоезичния свят дори дадоха специално име на днешния ден – Twosday (игра на думи, защото датата се пада във вторник – на английски Tuesday)

Интересното е, че освен за палиндром, някои хора считат днешната дата и за амбиграма. Какво означава това? Че тя е еднаква прочетена отпред назад, отзад напред, отгоре надолу и отдолу нагоре (последните важат за електронния календар)!

Друг интересен факт около днешната дата е, че в този век има 29 палиндромни дни. Първият е на 10 февруари 2001 г. (10-02-2001), докато последният ще се падне на високосен ден! 29 февруари 2092 г. (29-02-2092) ще бъде последният палиндромен ден на XX век.

Духовно значение на 22/02/2022:

Числото две в астрологията символизира съюза на двама души или две идеи. То е свързано със сътрудничество и работа в екип.  В нумерологията пък 222 е ангелското число, което показва, че вашите оптимистични мисли и визуализации скоро ще се сбъднат.

„Две е броят на интуицията и взаимоотношенията – казва нумероложката Жасмин Улф. – Ако се върнете към датата 02.02.2022 по-рано този месец, трябва да споменем, че тя също беше изпълнена с голямата енергия на двойката, но сега може да се каже, че Вселената удвоява тази вибрация.”

„Появата на шест двойки на една дата отразява нашата човешка нужда от сътрудничество и работа в екип – убедена е друга известна нумороложка Йохана Аугуста. – Този ден е страхотен да разсъждаваме върху това как общуваме с любимите си хора и да се стремим да поддържаме връзка с открито сърце“.

източник: spisanie8.bg

Вижте още:

Числата на Фибоначи и Златното сечение в природата

Числа, които ще привлекат пари в живота ви

Най-опасните и мистериозни числа

Магията на числата и по-специално на числото 27

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.