Вселената е щедра на знаци и указания днес и можете да намерите някакъв смисъл във всяко събитие

 

Луната е в знак Козирог и от 08:42ч до 12:09ч се движи на празен ход.

Нищо ново и важно не бива да се предприема.

Луната влиза в знак Водолей в 12:09ч и ще остане до 14:14ч на 5 април

Луната в този знак благоприятства създаването на приятелски отношения. Възниква желание да се споделят мисли, идеи, преживявания. Засилва се интереса към всичко ново, необичайно. Човек лесно се вдъхновява и ентусиазира. Засилва се стремежа към свобода и независимост. Хората сега са по-чувствителни, но и по-нервни. Не се препоръчва да се товарите с отговорности и задачи.

Да не се сменят лекарствата и метода на лечение. Възможно обостряне на всякакви ревматични болести, поражения на ставите и костите. Не вървете на дълги разстояния, не стойте дълго време прави. Уязвими са глезените и очите.

Лунен календар: 24 лунен ден от 04:22ч на 3 април до 05:00ч на 4 април

Неутрален и спокоен ден. Днес Луната ни дава свобода на избора. Но разумът остава доминиращ, хората са в състояние да контролират своите желания и чувства. Ден за трансмутация на съзнанието и ментална алхимия. Може да усетите необичаен прилив на емоции, сили и енергия.

Много хора не са готови да се справят с тази мощна енергия. В този лунен ден е бил разрушен Иерусалим. Денят е свързан с енергията на Плутон. 24-ти лунен ден съдържа в себе си огромна преобразуваща и съзидателна сила. В този ден в нас се пробуждат скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват резервните възможности на организма. Трябва да се използват само за съзидателни цели. Време на разрушаване на старото и създаване на новото. През този период може да бъде трудно да се вземат решения. Това обаче може да е подходящо време да се отпуснете и да преосмислите плановете и целите си.

Ден за творчески и нестандартни решения. Благоприятно е да се прекара в неголяма компания в разговори на духовни теми или за съвместна медитация, слушане на музика или гледане на филм. Според лунният календар, пътешествие започнало в 24-я лунен ден неизменно ще донесе късмет и успех.

Планове най-добре да не правите, а да живеете по свободен график доверявайки се на интуицията и случая. Обръщайте внимание на всички символични знаци. Ако имате възможност, прекарайте повече време навън или сред природата. Днес тя изцелява и зарежда с енергия.

Прекрасен период за цялото семейство. Лесно стихват и най-сериозните противоречия. Необходимо е да се използва даденото време и да се оправят семейните отношения. Добре е да се събере цялото семейство и откровено да си поговорят, но без да се отправят претенции един към друг, а да се изслушват взаимно.

Днес не само може, но и е нужно да се посветите на любовта. Добрият и продължителен секс в този ден служи като отлично профилактично средство срещу много заболявания.

Днешната подстрижка или подравняване на косата носят само полза. Придобива се допълнителна енергия, която е необходима в следващите няколко дни.

В двадесет и четвърти лунен ден можете да си купите всичко, но най-хубавото е това, което сте спестявали дълго време. Покупката на стоки трябва да бъде дългоочаквано събитие, вашата награда, плод на вашите усилия. Тогава той ще ви донесе очакваната радост, а може би дори повече. Сега е опасно да купувате каквото и да било по прищявка, мигновено желание.

В 24-ия лунен ден много хора ще получат информация чрез комуникация с природата – Вселената не икономисва знаци и указания днес и можете да намерите някакъв смисъл във всяко събитие.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.