Астро: Възможни са непредвидени и неочаквани събития, промени

Луната е в знак Дева до 01:58ч на 26 юни

В дните на Девата ни прави по-отговорни и дисциплинирани. Хората стават практични, рационални и педантични.   В тези дни малките неща изглеждат много важни и е много лесно да се карате за глупости, които не си заслужават внимание.  В този момент можем по-лесно да се занимаваме с дела, които изискват прецизност на действията, внимателност и концентрация. В дните на Девата е по-добре да не се стремите към големи проекти и рискови постъпки. Ако търсите да си намерете партньор, сега не се регистрирайте в сайтове за запознанства. Ако имате вече партньор, не планирайте брак по това време. 

Уязвими са кожата, нервната система и целия стомашно-чревен тракт без правото черво.

Лунен календар: 8 лунен ден от 12:33ч на 25 юни до 13:36ч на 26 юни

Този лунен ден съответства на стихията на огъня и на преображението. Символ на деня е митичната птица Феникс, която изгаряйки, всеки път отново възкръсва от пепелта. Същото се случва и с човека, както на психическо, така и на клетъчно равнище. 

Активен ден, в който могат да настъпят непредвидени събития. Ден на промените. Време за втори шанс, второ дихание. Може да възродите старите проекти, да ги облечете в нова форма. Ден за трансформация, алхимия и преображение. В този ден могат да възникнат нерешени и забравени проблеми, да напомнят за себе си стари дела, затова е важно да може бързо да се отреагирва. Не трябва да им оставяте време за развитие. За по-бавните хора времето е неблагоприятно, затова те трябва да проявят малко повече активност. 

Нежелателно е да сте гневни и нервни в осмия лунен ден. Старайте се да не повишавате глас, да не се сърдите, да не обиждате. Не допускайте у вас да се появят негативни емоции. Необходимо е да запазите спокойствие и да приемате всичко с известна доза ирония.

Там където има много хора може да възникне емоционално напрежение.  Пълното уединение също не се приветства. Добре е да се прекара денят в тесен кръг от близки, приятели, хора със сходни разбирания. Тук едва ли ще срещнете провокации. 

Заболявания започнали в този ден може да се окажат много опасни. Често става грешка с диагнозите. Може да се проведе гладуване, да се направи изчистване на стомаха и червата. Добре  е да се очистите от всичко, което ви тегли назад: тялото – от отрови, дома от ненужни и стари вещи. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало. 

Не се препоръчва нито секс, нито подстригване. 

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.