Възприемайте знаците, които съдбата ви изпраща днес

На 20 декември Слънцето е в тригон с Уран (влияние до 23.12.) Добър период за публично говорене, изнасяне на лекции, срещи, брифинги, уеб-семинари, за конструктивна размяна на мнения.

Полезно е да общувате с приятели, привличане на съмишленици и спонсори. Време, в което се появяват нестандартни идеи. Периодът е благоприятен за сключване на сделки и договори, за установяване на отношения с ръководството, влиятелни хора, за посещение на официалните инстанции. По-лесно могат да се намерят спонсори.

Луната е в знак Телец до16:36ч. като през цялото време се движи на празен ход и е неефективна. Нищо ново да не се започва. Не подписвайте договори, не купувайте скъпи вещи. Може да довършвате започнатото, да се занимавате с ежедневната си работа или да почивате.

Хората са благоразумни и пестеливи. Емоциите се забавят, появява се чувство за надеждност и стабилност. Трудно е да накарате някой да предприеме активни действия. Необходимо е да се контролира апетита и да не се поддавате на мързел. По-добре е да се въздържате от вземане на трудни решения, опасни и рисковани дейности.

Уязвими са шията, гърлото, щитовидната жлеза. Избягвайте студените напитки. Не трябва да се пробиват уши или да се вадят сливици. Нежелателно е да се започват нови лекарства. Да не се лекуват и вадят зъби, освен при спешни случаи. Може да стане по-голям проблем.

Луната влиза в знак Близнаци в 16:36ч.

Продължава 13 лунен ден от 14:48ч на 19 декември до 15:23 на 20 декември.

Приятен и спокоен ден. Този лунен ден е предназначен да се работи над грешките и да се поправят. Неблагоприятно време за сериозни дела и всякакви начинания, но подходящо време да завършвате започнатото.

Днес е необходимо да сте търпеливи, толерантни, да се научите да възприемате знаците, които съдбата ви изпраща. Ако към вас се върнат стари приятели, хора от миналото, възобновят се връзки и контакти, които са били прекъснати преди много години, това означава, че в миналото не сте изчистили някакви кармични отношения, не сте си отработили задачите и сега трябва да го направите. Отнасяйте се към това внимателно. Всеки човек трябва да се освободи от товара на миналото, за да може да се движи напред. 13-ия лунен ден е период на изчистване от излишни неща, мисли, хора.

Препоръчително е да се въздържате от нови запознанства и контакти. Ако имате във вашето обкръжение хора и след общуване с тях изпитвате лоши чувства – чувство на малоценност, главоболие, започвате да изпадате в депресия, това е идеалният момент да скъсате с тях отношения и да продължите напред.

Може да се подстригвате до 15:23ч, но ако го правите сами. Не ходете във фризьорски салон, не поверявайте своята енергия дори в ръцете на близък човек. Косите ви сега приемат и отдават енергия, затова е по-добре да я запазите за себе си.

Следва 14 лунен ден от 15:23 на 20 декември до 16:05ч на 21 декември.

Най-мощният ден от лунния месец. Ден на силни, решителни действия. Днес можете драматично да повлияете на събитията. В този ден трябва да се вслушвате в съветите, дори от странични хора – те могат да бъдат много полезни.

Сега вече можете да стартирате нови начинания. Имате последна възможност да направите нужните корекции. Избягвайте пасивния начин на живот. Ако не използвате енергията, която Луната ви дава, тя ще бъде напразно пропиляна.

В този лунен ден може да нямате настроение, самочувствието ви да е влошено. Музиката действа особено благотворно върху състоянието на душата.

Секс – Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. Може да изпробвате нови техники. Опитайте да се занимавате със секс там, където още не сте го правили и по начин, по който не сте го правили.

Подстригването (след 15:23ч) може да доведе до изпитване на страхове и мъка, затова по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден.

Днес е 5 слънчев ден – Благоприятно е мълчанието. Повече работете, по-малко говорете. Бъдете скромни и преодолявайте всички изкушения. Не трябва да има конфликти, ако се скарате, дълго време ще останете така, затова проявявайте разбиране.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.