Вълшебната минута, в която да си намислите желание

Колко усилия и време влагаме, за да се изпълни нашата мечтата! Има много начини да осъществите желаното възможно най-скоро. Най-простият от тях е да си пожелаете нещо в определена специална минута от деня.

Всеки мечтае да намери щастие, а понякога изглежда, че за това е нужно толкова много. Искаме да намерим своята любов, удовлетворяваща работа, да правим това, което ще ни позволи да реализираме себе си, или по-точно, ние просто се стремим да изпълним своите желания. Много хора вече са престанали да вярват, че мечтите могат да се превърнат в реалност и наистина не е лесно да се направи това. Ще ви трябват търпение и усилия. Има обаче начин да се постигне желаният резултат възможно най-скоро – за това е необходимо да си намислите желание в „златната (вълшебна) минута”. В този кратък период ще имате уникалната възможност да заявите това, което искате.

Какво е златната минута от деня?

Преди да се впуснете в реализацията на желанията си, трябва да разберете защо тази вълшебна минута се нарича „златна“ и как се различава от другите. Всъщност тази минута наистина е безценна за всеки човек, особено ако разбирате истинското й значение. Представете си, че в някакъв специален момент всяка казана дума, ще повлияе на живота ви, без значение какво казвате на глас. В тези няколко секунди се отваря канал за директна връзка с Вселената. Тя със сигурност ще чуе каквото искате в този момент. Не се препоръчва обаче да се отправят желания, които могат да навредят на другите. Дори да се изпълни подобно желание, то негативният му заряд може да се отрази на живота ви.

Важно е вашето желание да е свързано с вашия живот. Разбира се, всеки от нас иска нашите близки да бъдат щастливи и здрави. Въпреки това те могат да се грижат сами за собственото си благосъстояние, вашата мечта трябва да се отнася само до вас. Също така не трябва да се отправят желания, като се използва частицата „не“. Например, ако се стремите към добро здраве, кажете „Искам да бъда здрава“, а не „Не искам да съм болна“. В последния случай вие използвате отрицание, така че Вселената просто може да игнорира думите ви.

Помнете, че когато си пожелаете нещо, трябва да сте в добро настроение, което означава, че по време на „златната вълшебна минута“ вашите мисли трябва да бъдат само положителни. Вселената реагира не само на това, което казваме на глас, но и разбира какво мислим. Създайте си положителна нагласа и си представете, че вече сте близо до целта си. Почувствайте същите чувства и емоции, които бихте преживели, ако вашето желание в този момент беше въплътено в реалността. Само вашата вяра във вълшебството и могъществото на Вселената ще ви помогне да постигнете всичко, което искате.

Как да изчислите златната минута

Оказва се, че не е толкова лесно да се свържете с Вселената: за това остава само една вълшебна минута. В този кратък миг Висшите сили ще ви чуят и ще ви позволят да поискате най-съкровеното за вас. Всичко, което поискате в този момент, обезателно ще се сбъдне.

Ето как да изчислите „златната минута“ на деня. Когато отправяте желание, трябва да вземете датата и месеца като изходни данни. От 1 до 24 число на месеца, е часът, а номерът на месеца е „златната минута“. От 25 до 31 число става обратното – месецът е часа, а датата е минутата.

Например, ако искате да отправите желанието си на 21.03, можете да го направите в 21:03 до 21:04часа. През този период ще действа „златната минута“. Ако искате да си пожелаете нещо на 31.12, тогава го направете в 12:31 до 12:32 часа. Не забравяйте, че имате само 60 секунди, за да изкажете мечтата си.

Не е необходимо да възлагате върху Вселената голям товар: отправяйте по едно желание на ден. В този случай те ще бъдат изпълнени много по-бързо.

Нека всичките ви желания бъдат изпълнени. Бъдете щастливи!

инфо: novini.bg

Вижте още:

Morkadis

Картата на живота, която изберете ще предскаже бъдещето ви!

Ако твоето желание не се изпълнява, значи то още не е платено

Как да сбъднете желание с чаша вода

Копчетата сбъдват желания! Ето как да си направим амулет от тях

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.