В този ден се създава мост между земният и небесният свят

pixabay.com

Луната e в знак Телец до 05:09ч на 13 януари 

Този период може да се определи като времето, когато се усеща притокът на жизненост, когато се проявява естествената издръжливост, благоразумие, предпазливост, постоянство и търпение. Уязвими са областта на челюстта, гърлото, врата, зъбите, ушите и ендокринната система.

Лунен календар: продължава 9 лунен ден до 12:46ч на 11 януари

Труден ден. Не правете планове, не започвайте нови дела. Отложете вземането на отговорни решения. Постарайте се да не се занимавате с пари – не харчете, не вземайте, не давайте пари на заем. Лесно могат да ви урочасат лоши очи, тъй като вътрешната енергия е отслабена. Избягвайте да се срещате с хора, които не ви обичат и ви завиждат.

Следва 10 лунен ден от 12:46ч на 11 януари до 13:11ч на 12 януари

Плановете могат да се приведат в действие. Получавате възможността да използвате енергията на Вселената, която помага да реализирате своите планове. Бог е снизходителен и помага позитивните мисли да се приближат до желаното съвършенство. Прекарайте първата половина на този лунен ден в покой, работете с менталните енергии, изграждайте положителни мисловни образи. Втората половина на деня носи енергията на тази планета, която в дадения месец се намира в съответстващото зодиакално съзвездие, в случая Козирог. Хванете енергията на Слънцето и Плутон, вземете положителното в тях, но се пазете от негативното влияние.

Очистете се с вода: на главата излейте кофа хладна вода и мислите ви веднага ще станат по-светли, а на душата по-леко. Намирайки лекота, човек е предразположен към радост.

Това е семеен ден, добре е да прекарате времето със семейството и близките си. На този ден ще бъде много подходящо да си припомните традициите на вашето семейство, вашите предци. Благоприятно за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и създаване на контакти.

Време на самоанализ, самоусъвършенстване, традиции, спомени. При такива размишления може да се намери нова информация, нов източник на енергия.

Намаляването на силата и лошото здраве днес показват, че нещо не е съвсем в ред с енергията. Най-вероятно това е причинено от заседнал начин на живот. В медицинско отношение козметичните процедури е по-добре да се отложат. Не трябва да изстисквате пъпки, да късате бенки, да премахвате брадавици. Болестите са кармични. Ако човек злоупотреби с енергията, това води до нарушение на имунната система и онкологично.

Това е най-подходящото време за зачеване на дете. Поради тази причина, сексът трябва да бъде празничен и ако е възможно – богат на оргазми. Според най-новите научни данни, детето заченато по време на секс без оргазъм,  често боледува и има по-малко късмет в живота и обратно, детето което е заченато по време на оргазмен секс, има добро здраве, по-високи умствени способности и устойчив характер.

10 лунен ден не е много добър ден за подстригване, може да повлияе негативно на вашето благополучие. Може оцветяване на косата с естествени багрила, но от синтетичните бои по-добре се откажете. Препоръчва се да разресвате косата си по-често – това ще подобри енергийния обмен.

Ритуал на 10 лунен ден

Свържете астралното с менталното тяло. Има древен обичай: целунете ръцете си (може и нечии други). Нежността се предава и усеща. Прегръщайки себе си, се съединявате с астралното си тяло. Украсете го (укрепете) с хубави дрехи,  с благовония обсипете Храма на душата. А менталното тяло се очиства с мълчание и прогонване на мислите. Изпълнете се със светли мисли само за Бога, родината, близките. Запалете свещ и се прекръстете с молитва. Искрено се помолете да се очистите и изпълните със светлина и лекота. Отпуснете се и изпратете своето желание (едно) в зенита на небето, пуснете го с издишване: „Ах-х“.

Morkadis

Слънчев календар – 27 слънчев ден (от изгрев до изгрев) – Днес  се създава мост между земният и небесният свят и Висшите сили говорят с нас чрез знаци. Молете се за близките си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути. На този ден е необходимо да раздавате това, за което няма да ви е жал, което ви е излишно. В шкафа сте натрупали всякакви излишни неща, може да ги раздадете на по-бедните хора.

Астро-аспекти:

Слънце секстил Нептун (05:30ч)

Луна квадратура Меркурий (11:39ч)

Луна съвпад Уран (14:23ч)

Луна квадратура Сатурн (18:54ч)

Марс квадратура Нептун (23:45ч)

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.