Гадание с часовник

часовник

Най-удобен за целта е будилникът. Поставете часовника на коленете си с циферблата надолу. Затворете очи и колкото може по-енергично завъртете ключа на часовниковата стрелка в някоя посока, като бавно броите до дванадесет. Отворете очи и вижте на коя цифра се намира стрелката. Ако е спряла между две цифрови деления, трябва да се ориентирате на цифрата, към която е по-близо стрелката. Ако разстоянието между тях е еднакво, приоритет се дава на тази, която е разположена по посока на часовниковата стрелка.

1. В близко време няма да се случи нищо съществено в живота ви.

2. Към вас се прокрадва болест. Не е зле да си направите изследване.

3. Намирате се в удачен период. Но успехите няма да се стоварят върху вас сами.

4. На прага сте на големи неприятности. Можете да ги избегнете, ако сте пределно внимателни и предпазливи. Тогава ще успеете навреме да забележите източника на бъдещите беди и да ги предотвратите.

5. Пред вас се разкрива перспектива значително да подобрите финансовото си положение, но за постигането на целта ще се наложи добре да се потрудите.


6. Най-лошото число. Очакват ви материални загуби, крах на надеждите, измяна, тежка болест – на вас или на някого от близките. Едва ли ще успеете да спрете вдигнатата за удар ръка на съдбата, но ако се досещате от коя страна ще последва той, вземете мерки.

7. Предстоят ви успехи в работата или в някаква практическа дейност -напримерремонт на жилището. Но те могат да ви струват скъпо по отношение на здравето.

8. Назрява конфликт, който може да има сериозни последствия. Поведението ви трябва да е сдържано, намалете претенциите си, не се поддавайте на провокации.

9. Сега не ви върви особено. Но не падайте духом; след унилия период обезателно ще последва щастливо събитие, което ще промени много неща в живота ви.

10. Имате тайни недоброжелатели, които се опитват да ви навредят. Но усилията им няма да доведат до нищо сериозно. Дори и да има загуби, те ще са незначителни. Затова пък ще разберете кой ви е приятел и кой – враг.

11. Ще се появи много мощна душевна подкрепа в лицето на човек, с’когото скоро ще се запознаете. Това може да бъде приятел или обект на сърдечна привързаност, но е възможно и да е нов колега. Благодарение на появата му животът ви ще придобие нов смисъл и ще успеете да осъществите някои свои мечти.

12. Скоро ще ви се наложи да вземате важно решение. Проявете максимум предпазливост, не бързайте, вслушвайте се в съветите на хората, на които вярвате. Ако предполагате за какво може да става дума, незабавно се заемете със събиране на информация. Колкото по-добре сте осведомени, толкова по-вероятно е да се окажете сред печелившите.

инфо: po-krasivi.net

Вижте още: 

НАДНИКНЕТЕ В БЪДЕЩЕТО СИ С ДРЕВНО МАРОКАНСКО ГАДАНИЕ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.