Георги Изворски: За 500 капки животинска кръв плащаме с един човешки живот

изворски

Кой е Георги Изворски?

Георги Изворски е сред малцината български лечители мистици. Роден е в гр. Божурищев семейството на военен летец. Учи в София и Велико Търново и се изявява като поет, писател и журналист. В миналото е бил голям любител на екстремните спортове. Тежък инцидент обаче през август 1992 г. го среща очи в очи със смъртта. Оцелява по чудо, след което преобръща живота си.
През 2002 г. Георги Изворски напуска града и се оттегля в планината. По-късно започва да обикаля страната и да провежда духовни беседи. Той е верен последовател на учението на Петър Дънов.

Тръгва по духовния път след близък контакт със смъртта

„В миналото бях малко нестандартна личност, защото съм поет” – обяснява Георги Изворски. „Вече мога да кажа, че съм бивш поет, бивш писател, учител и журналист” – споделя лечителят. „След инцидента с парапланера, когато бях на косъм от смъртта, влязох в духовния път” – разказва той.

„Има закон за равновесните сили, за който бди Световният разум. 500 капки животинска кръв от бозайници се плаща с 1 капка човешка кръв. Значи ако 500 телета влязат в кланицата, няма начин някъде да не загине човек, без да е предвидено, че тази душа ще прекъсне сега живота си. При дърветата е същото, но с по-голям брой. 50 хиляди дървета, ако загинат, ако ние ги отрежем, това се плаща с една човешка душа, която преждевременно си заминава от този свят” – разкрива Георги Изворски.

От 7-те смъртни гряха първо трябва да овладеем гнева

„Първото нещо, което човек трябва да обуздае от 7-те смъртни гряха, това е гневът. Горделивост, завист, алчност, гняв, похотливост, лакомия и мързел – това са седемте смъртни гряха. Изтокът има два основни гряха – горделивостта и мързела – нежеланието да учиш. Всичко на този свят се дължи на приятелството. В този материален свят приятелството е най-висшата форма на общуване” – разяснява лечителят Георги Изворски в интервю за ТВ7.

инфо: chudesa.net

Вижте още: 

ЛЮБОПИТНИ ФАКТИ ЗА ДЕТСТВОТО НА ПЕТЪР ДЪНОВ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.