Годишен хороскоп за Телец за 2020 година

Началото на новата година ще ви дари с много мъдрост. Вашите прозрения ще ви водят по верния път. Януари ще бъде силно начало за представителите на знака. Инвестирайте активно своята енергия и идеи, за да заложите процеса на успеха през цялата година. През февруари може да усетите известна умора и това да намали активността ви. Ще ви бъде трудно да се справяте със задълженията си, а те ще се струпат повече от обикновено. Помислете как да се разтоварите от дейности, които не са само ваши задължения, за да си освободите време, което да посветите единствено на вашите цели.

Началото на март няма да един от най-лесните периоди за вас, но не губете надежда. В средата на месеца съдбата ще е благосклонна към вас и натоварването ви ще се намали значително. Това е време, в което от изключително значение ще е творческият подход в работата ви и във всичко което правите. Пролетта ще ви възнагради богато за положените усилия.

Април ще бъде вашият месец на любовта. Самостоятелните представители на знака ще имат много възможности за срещи романтични преживявания. Това е време за пътуване, нови познанства и освежаване на живота и връзката. От 13 май до 25 юли Венера става ретроградна. Звездите предупреждават да сте внимателни с приема на алкохол. През този период не сключвайте брак. Можете да очаквате сериозни сътресения и промяна в отношенията. Възможно е обръщането към стара любов или окончателна раздяла с настоящата.

През юни е възможно да си върнете стар дълг. Това е добро време за довършването на стари проекти, които отдавна чакат своя финал. Юли ще бъде наситен с много любовни преживявания. Най-вероятно ще се върнат ваши забравени чувства. Преценете внимателно ситуацията и си припомнете причините, довели до раздяла преди. Началото на август ще бъдете господари на Съдбата си. Тогава ще може да планирате времето си, както ви е приятно и угодно. В края на месеца може да срещнете финансови трудности. Творческите личности сред вас ще имат неповторимо вдъхновение.

През септември изненадващо обстоятелство може да наруши предварително начертаните ви планове. Вашият бърз ум и адаптивност ще ви помогнат да се справите със ситуацията. Вероятно ще получите помощ от човек, който има повече възможности от вас. Ще посрещнете октомври с повишен тонус и жизнени сили. Това е месец, в който ще имате успех във финансовата сфера. Със сигурност няма да ви липсва и любов очакват ви много романтични моменти.

През ноември ще са ви нужни повече усилия при осъществяването на личните ви цели. Ще имате чувството че всичко върви срещу Вас. Това може би е знак, че трябва да преосмислите приоритетите си. Последният месец на годината ще ви дари с много щастие и заслужени победи. Насладете се на родовете на вашия труд и си поделете повече вълшебни моменти в празничния месец.

През 2020 година Меркурий ще бъде ретрограден 3 пъти. През това време не започвайте нови проекти, не закупувайте носители на информация или друга техника, както средства за придвижване, като кола. Периодите на ретроградност на Меркурий са следните:

– от 17 февруари до 10 март;

– от 18 юни до 12 юли;

– от 14 октомври до 3 ноември

Венера ще бъде ретроградна от 13 май до 25 юли. През този период не сключвайте брак. Можете да очаквате сериозни сътресения и промяна в отношенията, в това число и от финансов характер. Възможно е връщането на стара любов или окончателна раздяла с настоящата.

Марс ще бъде ретрограден от 10-ти септември до 14-ти ноември. Това ще е период на намалена активност. Трудно ще намирате сили за осъществяването на намисленото. През това време бъдете внимателни при боравене с техника, оръжие, остри предмети и различни механизми.

инфо: actualno.com

Вижте още:

Morkadis

3-те зодии, чиито живот ще се промени коренно през 2020-та година

Ясновидката Гюкчен в прогнозата си за 2020 г.: Настъпва годината на хората!

За 2020-та: Най-важният съвет, който всяка зодия трябва да получи

2020 година ще е високосна

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.