Да рисуваш с помощта на Слънцето

Започналият да рисува на 19- годишна възраст, Манг-Осан днес създава истински шедьоври.

Филипинският художник Джордан Манг-Осан (Jordan Mang-Osan) се различава от колегите си. За своето изкуство, художникът използва енергията на слънчевите лъчи. За интересната техника, с която Джордан създава изумителните си картини, използва увеличително стъкло, което фокусира слънчевите лъчи и прогаря повърхността на дървена дъска.

Художникът дотолкова е усъвършенствал метода си, че вече успешно създава различни цветови нюанси. Постоянно експериментира с пирография и “слънчево рисуване” върху ръчно направена хартия и дървени плоскости.

Картините му изобразяват сюжети от културата, природата и историята на планинския регион Лусон, където Манг-Осан е роден, както и от живота на неговото племе – “игорот”.

Насладете се на неговите творби:

Следващите четири снимки показват процеса на работа на поредната му творба, озаглавена “Warrior of Tocucan”. Слънчева рисунка на морски шперплат.

инфо: izumitelno.com

Вижте още:

Лечебните картини – влияят върху нашето физическо и душевно здраве

10 удивителни картини от природата

Изключително ценни откраднати картини, които все още не са открити

Тайните знаци на известни картини

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook  

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.