Да умреш и отново да се върнеш към живота

Никой не може да избяга от смъртта. Обикновено ужасът от непознатото събужда страха у хората. Има обаче живи хора, които вече са надникнали под завесата й.

Рейчъл Бойл сподели своите предсмъртни преживявания в социалната мрежа TikTok. Тя страда от суправентрикуларна тахикардия, заболяване, което е трудно лечимо. Това е сериозно нарушение на сърдечния ритъм, което често води до сърдечна недостатъчност и смърт. Рейчъл казва, че е умирала три пъти.

Умира на операционната маса и тръгва към тунела със светлината. След това се събужда.

Пред лицето на смъртта тя почувствала странно спокойствие. Според нея тя е достигнала състояние, при което пулсът й се е покачил до 230 удара в минута и след това сърцето й е спряло. Рейчъл казва, че се е чувствала сякаш е излязла от тялото си и не е видяла нищо друго освен ярка бяла светлина и тялото си. Тя си спомня, че вървяла много бавно към светлината.

За втори път тя умира директно на операционната маса. Била обзета от странно чувство на спокойствие. Усещала, че така трябва да бъде.

Всички мислели, че е загубила ума си. Близките й смятат, че е била под въздействието на медикаменти, или че това е резултат от недостиг на кислород до мозъка по време на сърдечния арест.

Но това не бил последният път, когато тя стига там, откъдето повечето хора не се връщат. Младата жена описва и третия си опит. Тя се връща в операционната зала заради усложнения. „Когато умрях за трети път, се издигнах над тялото си и можех да го видя от птичи поглед. Не видях оборудването в операционната, нито лекарите, които стоят около мен.”

Реймънд Мууди, известен лекар и учен, който изучава предсмъртните преживявания, казва, че хората, които умират, чуват бръмчене, преди да напуснат тялото, и след това обикновено следват познат тунел зад светлината от цветни светкавици. Те често описват срещи с любимите си хора, които вече са починали и виждат живота си като на лента. Странното е, че същите картини се описват от хора, които са слепи по рождение.

източник: bukvarche.com

Вижте още:

След смъртта всяка душа „отива на своето място“ в света на свръхфизическото

Как душата на детето избира своите родители?

Доказано! Душата не умира

„Дойдох да кажа, че смъртта не е краят“

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.