Да чуем камъните (тест)

4

Погледнете тези 6 камъка. Кой от тях привлече първи вниманието ви? Не избирайте по цвят, просто посочете този, който ви впечатли силно и мълниеносно.

№1. Лунен камък
Изборът ви говори за вашия непрекъснат стремеж към свобода. Искате да намерите тихичко местенце, където можете да се отпуснете и да се вслушате във вътрешния си глас. В състояние сте за един миг да зачеркнете всичко и започнете отначало. При това не сте сигурни, че се движите в правилната посока. Този облачен говори за това, че вниманието ви е приковано към житейските битовизми и ви остава твърде малко време за тишина и спокойствие, за които жадувате.
Но това не означава, че животът ви е лош. Просто чувствате, че нещата вървят не както ви се иска. Налага се преосмисляне. Ще осъзнаете, че сте достигнали много или че успехът е съвсем близо.
Когато сме в тишина и спокойствие, енергията на тялото ни се променя. Привличаме вдъхновяващи и мотивиращи мисли, нови идеи и планове. Това е камъкът на ангелите. Ето защо дълбоко в себе си чувствате връзка с „друг свят“, в който сте очаквани, за да ви се дадат мъдри съвети и да бъдете разбрани.

№2. Зелен малахит
Готови сте да преминете през сериозни промени в живота си. Те могат да засягат начина ви на живот, местоживеенето или работата. Или пък преживявате духовна еволюция и е близо преодоляването на проблемите, които са се зародили в далечното минало.
Ставате по-мъдри и процесът на познание ви се отдава леко. Досега главата ви е била препълнена с преживявания, а сега почвате да мислите повече за това, какво искате да получите от живота. Трябва да признаем, че промените са необходими – само така можем да вървим към по-доброто.
Малахитът е камъкът на процъфтяването и изобилието. По пътя в търсене на вашето щастие ще ви съпътстват успехи и благоденствие. Възможно е приключване на не много щастливи любовни отношения и зараждане на нови.

№3. Слънчев камък
Представете си, че първото чувство, което ще изпитате при събуждане, е радост. Защото ви очаква нов чудесен ден. Вие сте благодарни за това, че в живота ви са любимите ви и обичащи ви хора. Радостта ви привлича още и още благодат. Това ви дава сили за решаването на всякакви проблеми. Съдбата ще ви подхвърля щастливи случаи и изгодни алтернативи.

№4. Обсидиан
Ще престанете да летите в облаците и ще сте по-приземени. Ще осъзнаете, че на другите им е провървяло по-малко, отколкото на вас и че всички имат своите проблеми, независимо от това, че не разказват на никого за тях.
Помнете, че сте това, което чувствате. Ревността, страданието и обидата са емоции, които разрушават и могат да ви спуснат надолу по спиралата към духовната нищета. Тези негативизми причиняват само болка. Но за щастие тези енергийни блокировки изчезват сравнително бързо. Ще получите сили, които ще ви накарат да отворите сърцето си за света. Благодарете за това, което имате, и не съжалявайте за това, което нямате.

№5. Хаулит
Ще получите послание от висшите сили като сън, мисъл, видение или повтарящи се цифри и думи. Интуитивно се движите в тази посока и тя е вярната. Е, съгласете се, че има нещо като интуиция и се вслушайте в нея. Тя ще ви помогне да намерите бърз път към успеха.
Ако страдате от безсъние, значи игнорирате предчувствията си. Всичко ще се нареди, ако признаете важността на шестото си чувство и се пуснете по течението му. Хаулитът говори, че сте под покровителството на духовно ръководство. Вашият ангел пазител ще ви доведе до най-смелите ви мечти. И всичко, което ще поиска в замяна, е вяра.

№6. Яспис
Сега е времето да изпълните живота си с удоволствия и хумор! Ако сте избрали този камък, вътрешният ви глас крещи: „Искам да играя и да се веселя!“. Възможно е дълго време да сте били потиснати, разочаровани, тревожни и малко цинични.
Ясписът ни напомня, че сме духовни същества в телесни обвивки. И преди отново да станем снопче енергия, ни очаква дълъг живот на тази планета. Нека му се наслаждаваме! Ясписът е и символ на битка с тютюнопушенето. Така че, ако сте се замисляли да откажете цигарите – сега му е времето.

инфо: spisanie8.bg

Вижте още: 

РАЗБЕРЕТЕ СИЛНИТЕ СТРАНИ НА ХАРАКТЕРА СИ

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

2 коментара
  1. Анонимен 8 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.