Денят е лош за слабите и пасивните хора

Луната е в знак Козирог до 01:41ч на 11 декември.

Мислите са устремени към практическата страна на живота. Хората стават по-отговорни, по-организирани и сдържани в емоциите си. Повишава се чувството за самоотверженост, способността да се движим към набелязаните цели без компромиси. Не се плашете да решавате трудни задачи, но избягвайте да са семейни проблеми.

Уязвими са кожата и костите, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на костите, особено на коленете. Противопоказни са всички операции на зъбите и жлъчката.

2 лунен ден продължава от 08:29ч на 8 декември до 09:23ч на 9 декември.

Доминиращ 3 лунен ден, който започва от 09:23ч на 9 декември и продължава до 10:11ч на 10 декември.

Не правете в този ден нищо, което не сте правили преди. Избягвайте разговори за вашите начинания. Подходящо е за физическо натоварване и за занятия по бойни изкуства. Избягвайте пасивността. Неизползваната енергия може да подрине здравето. Денят се счита лош за слабите и пасивните хора.

Благоприятно е да се работи с енергийното поле. Добре е да се правят физически упражнения. Раздвижвайте плещите, правете упражнения за подвижност на ставите. Ако ставите ви не са наред днес, значи имате застой на астрална енергия. Време да очистите астрала си. Астралното поле представлява не само нашият енергиен скелет, но и емоциите, затова е нужно да се освободим от тези, които са негативни.

Сега човек лесно се гневи и става раздразнителен, затова е добре да бъдете сдържани и да се самоконтролирате. Опитайте да избегнете прояви на лична агресия, подозрителност, безкомпромисност и гняв. Това е нереализирана енергия. Дори повишената мнителност е недопустима. Не желайте зло на никого. Девиза на деня е „максимум търпение и спокойствие”. Проявете разбиране към близките си и партньора си. Добро е всичко, което се прави за благото на семейството. Сега не е подходящо за нови запознанства.

Секса в този лунен ден трябва да бъде активен и оригинален, да има повече експанзивност, фантазия, разнообразие, необичайност. Сексуалните енергии са силни. Добре е водещата роля да се поеме от жената.

Подстригването в този ден води до благодатно обновление на енергийния потенциал. Стимулира се активността на космите – антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те
ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстрижката се обезпечава също притокът на пари и положителни емоции.

Покупки – Да се правят покупки в 3-ти лунен ден е крайно нежелателно. Но ако все пак решите да купувате нещо, то проверете многократно качеството на придобития продукт, за да
няма после проблеми.

Към сънищата се отнасяйте като към преки указания за действия. Образите трябва да се тълкуват от гледна точка на това, доколко правилно използвате предоставената ви енергия и доколко правилно сте избрали пътя за постигане на успеха.

Днес е 24 слънчев ден – В този ден става разгула на тъмните сили, затова е необходимо да се прояви повече бдителност и предпазливост. Много труден и критичен ден, който служи за проверка силата на собствената вяра, на съвестта и жизнените принципи. Нужно е да разпознавате злото във всичките му проявления и да разобличавате нечестните хора и нечистите дела. Денят е добре да се посвети на пост и молитва, да се посетите храм, да започнете цикъл на гладуване, лечение. Повече време се старайте да прекарате в дома си в уединение и мълчание, четене на книги. Добре е да се направи изчистване организма и тялото.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.