Денят на Пълнолунието е повратен момент между двата сезона

09.03.20 Денят на Пълнолунието е повратен момент между двата сезона

Луната е в знак Дева до 12:04ч на 10 март.

Луна в Дева – знак на интелекта и практичността. Девата стабилизира променливото влияние на Луната. Хората като цяло стават по-практични, рационални и трезво мислещи. Най-доброто време за решаване на всекидневните проблеми. Заемете се с интересна и практически полезна работа и по възможност помагайте на тези, които се нуждаят от помощ. Благоприятен период за обучение на децата в някакви умения и навици.

Подходящо за козметични процедури. Уязвими са нервната система и целия стомашно-чревен тракт без правото черво. Нужно е да съблюдавате балансиран режим на хранене, работа и почивка. При Луна в Дева се поставят най-правилните диагнози и за оздравяването на пациента е изключително важен индивидуалният подход към него.

Доминиращ 15 лунен ден до 18:08ч (от 16:49ч на 8 март)

Денят е провокативен и сложен, със силна енергия. Ден, в който сме подложени на различни съблазни и изкушения, а умът е отслабен и невинаги е в състояние да противостои на отрицателните влияния на околната среда. Съдбата може да ви подложи на изпитания, за да провери вашите принципи и възгледи.

Инстинктите са силни, самоконтролът е отслабен. Старайте се да запазвате спокойствие във всяка ситуация, да не се поддавате на изблиците на емоциите. Бъдете внимателни и предпазливи, запазете вътрешно спокойствие. Тези тенденции могат да доведат до раздразнителност, агресия и упадък на силите.

Бързането, необмислените решения, неспособността за оценка на рисковете и прекомерните амбиции могат да повлияят негативно на работата. Всичко, което се започне в този лунен ден е обречено да среща препятствия. Пазете добре вещите си. Избягвайте да общувате с негативни хора и да започвате нови дела с непознати: има голям риск да попаднете под влиянието на другите, да станете жертва на измама.

Неблагоприятен ден за подстригване. От процедурите при фризьор може да се повиши кръвното налягане, да се появи главоболие, упадък на силите. Особено лошо е да се подравнява косата.

Следва 16 лунен ден от 18:08ч на 9 март до 19:27ч на 10 март

В 16 лунен ден в 19:49ч настъпва Пълнолуние в 19-я градус на знак Дева. Време за обновление и трансформация, както физически, така и енергийно. Пълнолунието ще внесе известно напрежение, ще ни направи по-взискателни и категорични, но в същото време ще донесе вълнуващи възможности за бизнес, образование, романтика и в областта на финансите. Енергията на пълната Луна ще засили интуицията, ще изостри аналитичното мислене.

Денят на Пълнолунието през март е повратен момент между двата сезона. Той трябва да бъде изпълнен с осъзнаване: работете с положителни нагласи, визуализационните техники. Може да си създадете карта на желанията. Няма по-добър ден от Пълнолунието, за да програмирате себе си за успех, любов, вдъхновение, здраве и просперитет.

При Пълнолунието не се препоръчва да се пие алкохол и силни лекарства, особено успокоителни, тъй като всичко се абсорбира в кръвта почти 100% и можете да получите тежко натравяне. Освен това, силно кафе и силен чай също не се препоръчват.На Пълнолунието можете да си отправите желание към Вселената, има голям шанс за неговото изпълнение. Желанието трябва да е едно, това, за което най-силно копнеете, а не няколко. Трябва да съсредоточите цялата си сила и енергия върху една мисъл. Само ако човек иска нещо силно и искрено, тогава Вселената ще помогне да сбъдне мечтата си. Не е необходимо да си повтаряте една и съща мисъл през целия ден: достатъчно е да си припомняте какво искате периодично. Най-доброто време за отправяне на пожелание е в полунощ.

25 слънчев ден – Бъдете мили и състрадателни с околните. Може да помагате на нуждаещите се. Прекарайте повече време у дома, с децата, с животните. Родителите непременно трябва да прекарат 25 слънчев ден заедно с децата си и да се постараят да изпълнят техните молби и желанията им. Не се препоръчва да упорствате и да започвате нови дела. Противопоказни са всякакви авантюри.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.